Po stretnutí s Real Valladolidom odpovedal na otázky novinárov aj tréner Blaugranas Ernesto Valverde.

Pokojný zápas

"Zvonku by som mal takisto taký dojem, ale musíte sa pozrieť aj na to, ako to vyzeralo zvnútra. Začali sme veľmi dobre, do polčasu sme získali vedenie. Nebolo vysoké, ale myslím si, že sme zahrali dobre. Je to týždeň s trojicou zápasov a je dôležité, aby sme ho začali dobre."

Messi

"Čo môžem povedať? Vždy vieme, že sa objaví a to bez ohľadu na zápas. Je vidieť, že chytá formu, ale do hry sa zapája čoraz viac, čo je pre nás výborné."

Chytá formu?

"Áno. On má jednoducho taký talent, že ho nemožno porovnávať s ničím. Vždy, keď sa dotkne lopty, predvedie niečo výnimočné. Pri téme o ňom mi začínajú chýbať slová."

Nespravodlivosť pre niektorých

"Vždy to tak je. Máme dosť široký káder a hráči zvyčajne trénujú dobre a bojujú o možnosť hrať. Niektorí si zaslúžia, aby mohli hrávať. Máme na programe množstvo zápasov a urobil som zmeny. Budeme využívať celý káder."

Jordi Alba

"Urobil gesto, mal problémy a poprosil o striedanie."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Didalop

-4
2019-10-30 00:11:00

Valverde, Valverde. Ty si jednoducho chlap bez vajec. Takzvany tajtrlik.

marke7

6
2019-10-30 08:51:38

Messi akorát zakrývá tvoji nemohoucnost. Jako vždy tě tahá ze sraček, nemít ten zápas Lea, tak je to jen další, pro tebe oblíbený, protrpěný zápas s ušmudlanou výhrou, možná 2:1. A to nejlíp.

Vsadil bych se, že Valverde je opravdu tak naivní, že si po tomhle zápase říká, jak dobře to odkoučoval. Vyhrát 5:1 a být kritizovaný, to umí jen Valverde. Kdo není slepý, tak to vidí.

Dnes by to stejně odkoučoval i trenér někde z přeboru, navolil sestavu a nechal Messiho kouzlit. Vlastně možná i lépe, protože by neprovedl, tak dementní střídání.

emiliano

1
2019-10-30 16:36:57

marke7 ????

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.