Sergio Gonzales hodnotil stretnutie na Camp Nou, v ktorom jeho tím prehral vysoko 5:1. Dodal, že jeho tím bol v koncovke zápasu už príliš unavený.

Zápas s Barcelonou

"Veľa toho nemám čo povedať. Mali sme plán, ale rýchly gól od Lengleta všetko pokazil. Potom nám strelili druhý gól a veci sa pokazili ešte viac. Jordi Alba a Ansu Fati sa na ľavej strane cítili veľmi slobodne, čo nášho krajného obrancu nútilo k hre na veľkom priestore. Nepomohlo ani zranenie Nacha. Gól z priameho kopu bol úžasný. Barcelona mala po týždňovej prestávke veľkú chuť hrať. Pred koncom sme zaplatili trochu aj za úsilie vynaložené v domácom zápase. Pre mňa sa počíta postoj mojich hráčov. Barca hrá na veľmi vysokej úrovni a pocítili sme to na vlastnej koži."

Trojica stopérov

"V uplynulej sezóne sa nám darilo veľmi dobre. Teraz sa nám podarilo vyrovnať a keď sme si uvedomili, že Alba priveľmi útočí po ľavej strane, zmenili sme systém a inkasovali sme gól. Na trávniku sme boli koncentrovaní a urobili sme to, čo sme mali urobiť. V druhom polčase však Barcelona veľmi pritlačila a my sme sa trochu dusili. Toto je veľká rana, ktorá nám však umožňuje určiť to, kam patríme."

Leo Messi

"Všetci ho dobre poznáme, ale je to len špička ľadovca. Všetci hráči Barcelony zahrali veľmi dobre. Chceli sa trochu vzbúriť, pretože už nejaký čas nehrali na vysokej úrovni. Stali sme sa obeťou. Inkasovali sme gól po rohovom kope a to by sa nám nemalo stávať. Museli sme vstať a tvrdo pracovať. Musíme byť realisti, čelili sme veľkému súperovi. V prípade Barcelony by sa malo všetko relativizovať. Môjmu tímu sa v prvom polčase naozaj darilo."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

BarcaBarca1

9
2019-10-30 11:45:00

Pekne to povedal.

footballister

4
2019-10-30 12:47:03

Keby aj nosaty občas takto kritizoval tím... Nie až príliš takto, ale poukázať na skutočné,chyby tímu, keď sa nedarí a neschovavať sa za vetu, príliš sme trpeli...

Menoivan

7
2019-10-30 12:42:01

Takto dopadne aj Slávia.

Milan87

10
2019-10-30 14:46:18

Už nenadavajte. 7ma výhra v rade a futbal celkem fajn od druhého poločasu s interom. Až na tu slaviu sme hrali dobre. Aj za pepa sme mali podobne nevýrazné zápasy sice zriedkavejsie ale mali.
Visca Barca.
Je evidentne že ernesto pojde až po sezone tak naco si kazit život tým že budeme nadavat pod každým článkom alebo fotkou?
Nebol ten futbal od toho interu až na tu slaviu pekny???.
Tým máme dobrý, deJong to krasne doplnil mozme byť uspesny., treba fandit. Včera dal messi 2+2 ale tu mu niektory budú nadávat že nenahral griezzymu že messi týmu škodí, akoze WTF???.

blauigrana

0
2019-10-30 17:17:12

všetko je v pohode Milánko

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.