AC Miláno sa pokúsi v januárovom prestupovom okne angažovať viacero skúsených hráčov a jedným z nich by mal byť aj barcelonský záložník Ivan Rakitič. 

Milánčania potrebujú získať požadovanú kvalitu a skúsenosti, ktoré im v súčasnom mužstve chýbajú. Podľa La Gazzetta dello Sport by jedným z hráčov, ktorí by mali spĺňať tieto podmienky mal byť práve Ivan Rakitič. Tento Chorvátsky internacionál už nie je pravidelným členom základnej zostavy v mužstve Blaugranas a túto situáciu by Rossoneri chceli využiť. Vďaka jeho terajšej nie veľmi priaznivej pozícii na Camp Nou by jeho trhová hodnota mohla poklesnúť, čo by milánskemu klubu hralo do karát.

AC Miláno má v úmysle využiť svojho futbalového riaditeľa Zvonimira Bobana, aby presvedčil svojho krajana, že prestup do Talianska by bol preňho tou správnou voľbou. 

Ako možnosť sa javí aj predaj brankára Gianluigiho Donnarummu, ktorým by AC získalo potrebné prostriedky na kúpu Ivana Rakitiča, ale vedenie Milánčanov by bolo radšej, ak by sa nemuselo uchýliť k predaju terajších kľúčových hráčov.  

zdroj: forzaitalianfootball.com
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

3
2019-11-01 09:25:53

Nič voči AC, ale to Rakitič určite radšej pôjde buď do toho Interu, alebo Atletika.

SamoH

1
2019-11-01 12:24:13

Taký Inter by mu sedel asi najlepšie. Na Atletico to už asi nie je ale pre Inter by bol podľa mňa stále platným hráčom.

Malloy

1
2019-11-01 12:58:12

Inter hra teraz dobre neviem ci by sa6dostal do základu

Malloy

0
2019-11-01 12:54:39

Miláno je smrť... Im nepomôže rakitica nijak to len tak pre marketing

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.