Ernesto Valverde nepovolal Ousmane Dembélého na zápas proti Levante napriek tomu, že útočník bol k dispozícii. Vzhľadom na to, že bol zdravotne v poriadku, išlo teda len o rozhodnutie trénera. Katalánsky denníky sa zamýšľajú nad dôvodmi, ktoré Valverdeho k tomuto kroku viedli.

Asistent trénera Jon Aspiazu pred zápasom s Levante v rozhovore pre televíziu Movistar uviedol, že Dembélé je zdravotne v poriadku. Na tlačovej konferencii aj tréner Valverde potvrdil, že Dembélé na zápas necestoval kvôli jeho rozhodnutiu: "Je to rozhodnutie trénera. V nasledujúcich dňoch nás čaká viac zápasov," povedal, čím naznačil, že Dembélé je súčasťou rotácie.

Objavili sa teda otázky, či tréner nasadí Francúza do zápasu proti Slavii Praha, nakoľko na listinu zranených sa dostal Luis Suarez. Medzi povolanými sa môžu ocitnúť Messi, Griezmann a mladíci Fati s Pérezom. Pokiaľ ide o hierarchiu medzi útočníkmi, zdá sa, že Dembélé by sa mal zajtra objaviť na trávniku. V jeho prípade však nie je nič isté, pretože Valverde o interných záležitostiach tímu nerád hovorí na verejnosti. Nevieme tak, či existuje nejaký problém. Možné je aj to, že Dembélé na tréningu urobil niečo, sa trénerovi nepáčilo.

Tréner Barcelony sa k záležitosti bude mať možnosť vyjadriť na tlačovej konferencii pred zápasom proti Slavii Praha. Najjednoduchším spôsobom ako ukončiť polemiku okolo Dembélého je povolať ho na zápas a nechať ho odohrať aspoň niekoľko minút. V opačnom prípade sa v médiách automaticky objavia pochybnosti o jeho zdravotnom stave alebo o jeho ďalšom pochybení v súkromí.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

jardo

17
2019-11-04 12:12:09

Ja tomu Valverdemu vôbec nerozumiem, čo on vlastne chce????

naqiria

24
2019-11-04 12:26:53

Namiesto toho, aby trener problemovych hracov dal do laty, a snazil sa ich naviest na spravnu cestu, radsej hraca odignoruje a nevenuje sa mu. Ako ma takyto hrac v time vyrast, ked nema ziadnu podporu trenera?som si na 100% isty ze by sa z Dembeleho stal zakladny kamen kazdeho muzstva, ktory ma trenera schopneho pracovat s timom. Pozrime sa na Guardiolu a Sterlinga. Z priemerneho kridelnika spravil jedneho z najlepsich hracov sveta. Pokial tu bude ten nymand na lavicke, mozme sa rozlucit s LM ( liga sa nejako mozno uhra, kedze Real a Atletico su tiez tragicky)

sid1

11
2019-11-04 12:35:35

co ty vies, ze nie je ako napr Balotelli? ale si si na 100% isty lebo zjavne ho poznas osobne. Ja napr nemam z neho dobry pocit, proste jeden problem sa da chapat ale ked je tych problemov viacero tak to uz cosi napoveda.

naqiria

0
2019-11-04 12:41:37

neviem preco ma teraz chytas za slovicka, vies o com hovorim. Balotelli je samostatna kapitola. Nic to nemeni na tom, ze s timto trenerom, ktory sa hodi akurat do timov v strede tabulky nas nic dobre necaka.

sid1

4
2019-11-04 12:54:29

neviem kde tam vidis chytanie za slovicka. Proste chalan ma problemy ale ty vies, ze vlastne realny problem je trener co je podla mna hlupost. Talent sam o sebe mu podla mna nebude staci na barcu. A nikto to asi nebude donekonecna tolerovat veci ktore by v mensom klube asi presli lebo by mal status big start. Tu je tu x ludi co maj za sebou 10x viac ako dembele.

tunno

4
2019-11-04 13:23:13

Sterling nebol rozhodne priemerny. V Liverpoole uz ako cca 19 rocny hral jak drak. Neviem ci sa to podari s dembelem, je iny typ hraca, pri presssingu a defenzivnej cinnosti sa neprejavuje dobre, sterling je v tychto veciach ostrejsi a pozicne lepsi.

Nalim

16
2019-11-04 12:47:44

Kedy sa už Barca zbaví toho zmrznutého debila. Ten ešte zo žiadneho hráča nedostal maximum. Ten chuj ani nevie, kde a ako hráča využiť pre dobro hry a výsledku!
K žiadnemu hráčovi nemá prístup, nedokáže ho motivovať a vôbec nie pochváliť.
Ako mnohí tu, už ho nenavidim do špiku kosti. Keď ho vidím na lavičke, ten psí čumák, ten pesimizmus a bezradnosť, hovorím si “prečo je tá Barca tak potrestaná a natrafila na takéhoto mŕtveho človeka, ktorý sa ani usmiať nevie a vôbec objať hráča, ktorý ide dolu z ihriska...
U mňa je psí čumak. Na tomto fóre tu trpia stovky ľudí, v Katalánsku a vo svete milióny. Je to hrobár barcelonského futbalu.
Keď už s tým nevie urobiť poriadok Messi, tak to neurobí nikto !!!!!

Dermos

13
2019-11-04 13:00:33

Keď niekedy čítam tie články a rozhovory o valverdem trebárs od guardiolu a v podstate hovoria ze je to super tréner tak mam pocit ako keby boli bud retardovani alebo jednoducho všetci osprosteli.. To naozaj nevidia ze tento antitrener ničí Barcelonu?? Sakra toľké roky som fanúšik tohto klubu vždy som sa nevedel dočkať nejakého zápasu pretože som vedel ze ma čaká minimálne 90 minút niečoho čo má neskutočne baví ale teraz? Hnus bieda a všetko čim bola barcelona unikátna je preč.. Jedina vec prečo ich stále sledujem je Messi.. kvôli tomuto mimozemšťanovi sa oplatí vždy zapnúť ich zápas ale inak je to valvekatastrofa až je mi na grcanie a sranie navzájom.. Takto nechať ponižovat tak slávny klub ako je barcelona je kriminálny čin.. Nebyť messiho tak barcelona je na úrovni watfordu a to som ešte dosť milý valverde je paródia na trénera a poviem úprimne byt mnou zoberiem tam trpisovskeho zo slávie to je pán tréner oproti tomuto ratlikovi

rominho

13
2019-11-04 13:24:22

ryba smrdi od hlavy. pozri sa na vedenie. pique uz naznacil, ze je potrebne vela veci zmenit..a co sa pepa tyka, treneri proti sebe nepojdu, jedine kto vedel kydat na kolegov, bol murko:)

tunno

9
2019-11-04 13:27:43

Pisal som to tu minule. Aktivni treneri sa navzajom vzdy chvalia ak nejde o ojedinele vyhrotene rivalstva ako bol wenger-mourinho. Podobne sa to robi v showbiznise kazdy kazdeho chvali. Povazuje sa to za vyspele a classy spravanie. Ved si zober len pepovu vetu o tom ze keby trenoval Barcu on hrala by rovnako ako Valverdeova. To je po logickej stranke zjavny nezmysel kedze kazdy trener ma svoje specifika.

Pigue

1
2019-11-04 13:19:22

Predlzit Valverdeho. On vie co robi.

PETERKRIZAN

-3
2019-11-04 13:57:24

pripady dembele,umtiti,su typicke produkty hluposti barcelonskeho dua bartolomeu-valverde,tito dvaja už davno mali byť predani a mohlo sa na forcabarca a inde diskutovať k veci,tito dvaja su virtualna realita už 2 sezony,nebude zo psa slanina naši predkovia hovorili

Malloy

2
2019-11-04 14:10:04

Takéto články čítam od kedy demebele prestúpil a prvý krát sa zranil

fofo112

6
2019-11-04 14:20:35

V sobotu sme pozerali Bayern a skonštatovali sme,že Kováč bude mať padák a už je to tu. To len ten náš podľa Barta nenahraditelný debil tu bude smrdieť ešte dva roky.

ARTURMELO

5
2019-11-04 15:17:31

Dembele zajtra odohraje cely zapas a da gol tento šašo nech ide do preč keby ho Messi nezachranoval tak už by bol preč . pytate sa ako ho messi zachranuje že stale dava goly a valverde je stale na lavičke keby nedal prehrame kvatnum zapasov a je davno preč . nehovorim že to je chyba messiho ale vedenia dalej sa nevyjadrujem ja si prajem aby moj najoblubenejši hrač Ousmane zajtra nasstupil od začiatku a odohral plnu minutaž

PETERKRIZAN

-3
2019-11-04 16:52:43

To by som bol prekvapený,ak by hral viac ako 50 minut,to by hrozilo ďalším zranenim,veru na tribune zapasovy rytmus nechytis,messi,griezman,fati si myslim bude zaklad

Nalim

0
2019-11-04 17:03:26

Nie Krizanko:
Rakitiča som mal rad, ale kydáš na Demba.Ty si obhajuješ svojho slimáčika a ja druhého najlepšieho útočníka Barci tak ako ARTURMELLO

ARTURMELO

1
2019-11-04 17:13:51

Spravne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.