Raz si hore, raz dole. Toto príslovie poznajú fanúšikovia Barcelony dosť dobre. Napriek tomu, že ich milovaný tím vedie jak španielsku ligu, tak aj tabuľku v Lige majstrov, nemôžu byť s výkonmi svojich miláčikov úplne spokojní.

Teraz má navyše Barça opäť hluchšie obdobie, keďže prehrala v Levante (3:1) a následne doma remizovala so Slaviou Praha bez gólov. Sú to však najmä výkony hráčov Blaugranas, ktoré sa nie len ich fanúšikom nepozdávajú. Napríklad nová posila Antoine Griezmann, ktorý prišiel v lete za 120 miliónov EUR, sa vôbec neteší dobrej forme a býva často prehliadaný svojimi spoluhráčmi pri tvorbe akcií. Zlepší sa to v zápase proti Celte Vigo? Tipnite si, súboje v La Lige sledujte naživo na TV Tipsport a skórujte v live tipovaní!

Čo na to komunita?

Tá však žiadne prekvapenie neočakáva a výhru Barcelony s kurzom 1,20 tipujú takmer všetci. Minimálne množstvo členov odhaduje výsledok na remízu s kurzom 7,39 alebo triumf hostí pri kurze 14,20. Jeden z tipérov ale predsa len išiel proti prúdu...

„Barcelona sa trápi, iba remizovala so Slaviou Praha 0:0 a v minulom zápase LaLigy zasa prehrala s Levante 3:1.. zápas v Prahe, kde Barca vyhrala len 2:1, nebol tiež bohviečo. Okrem toho sa zranil Luis Suárez. Posledný vzájomný zápas možno prekvapivo vyhralo Vigo 2:0. Ani teraz nemá čo stratiť a určite do zápasu pôjde naplno a na ihrisku jeho hráči nechajú život,“ prekvapivo naložil neprehru hostí v zápase s kurzom 5,37 v analýze tipér Professional. Presvedčil vás?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.