Bývalý hráč FC Barcelona Óscar García je novým trénerom Celty Vigo a zajtra na Camp Nou práve proti katalánskemu veľkoklubu odštartuje svoje dobrodružstvo na lavičke Celty. Dnes absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom a zverejnil nomináciu svojho tímu na stretnutie.

Zoznam povolaných

"Je to jednoduché - hrať budú všetci dostupní hráči, Iker Losada a traja brankári."

Čas na prípravy na zápas

"Samozrejme, že čas nestačil, nie som čarodejník, nie som schopný urobiť všetko, čo by som chcel len v priebehu troch dní, začali sme však pracovať nad niektorými konceptami. Je potrebné viac pracovať, pretože na ďalšiu prácu využijeme ďalší týždeň aj tie nasledujúce. Za posledné dni sme odviedli množstvo práce, chcel by som, aby to na Camp Nou bolo vidieť."

Pocity

"Je zrejmé, že Barcelona bude mať po posledných výsledkoch veľkú šancu na víťazstvo, okrem toho sa hrá na Camp Nou, kde sa cítia slobodnejšie. My však odohráme náš zápas, posnažíme sa získať veľa sebadôvery. Hráči musia sebadôveru cítiť, je to pre nich veľmi dôležité, uvidíme, či nám tento zápas pomôže. Samozrejme, že 3 dni nie sú veľa, ale už sme urobili určité kroky. Vieme, odkiaľ prichádzame a s kým budeme hrať, v akej situácii je súčasná Barcelona a v akej sme my. Posnažíme sa však vyhrať."

Systém

"Všetko uvidíte v sobotu, nemôžeme ho podrobne odhaliť a nemôžeme povedať, kto bude hrať. Slavia hrala jasným spôsobom, ale každé mužstvo je iné a má hráčov s iným profilom. Barcelona si takisto vytvárala šance a nezdá sa mi, že by existoval jeden jasný systém, ktorý by nám umožnil, aby sme Barcelone naozaj ublížili. Ak by to tak bolo, niekto by ho vymyslel a ostatní skopírovali. Môžete odohrať skvelý zápas a potom Messi urobí niečo výnimočné. Je to najlepší hráč na svete, môže rozhodnúť zápas v akomkoľvek momente, ale my sa sústredíme predovšetkým na seba."

Adaptácia

"Musím sa prispôsobiť hráčom, ktorých mám a oni to musia takisto urobiť, pretože každý tréner má svoje vlastné metódy. Keď nastane zmena trénera, hráči sa po celý čas učia. Zvyknúť si musia obe strany."

Debut

"Nikdy som si nepredstavoval, že premiéru budem mať na Camp Nou, ale tak to vyšlo, pre mňa je to výnimočné miesto, pretože som na tom štadióne strávil polovicu života."

Zmeny v Barcelone

"V tejto sezóne je podľa mňa najväčšou zmenou De Jong, pretože je to iný záložník od tých, ktorí tu boli predtým. Niekedy môže hrať na Busquetsovej pozícii a niekedy vpredu, je to skvelý prestup. Majú aj Griezmanna, ktorý môže dať mužstvu veľmi veľa, ale nezdá sa mi, aby hral úplne inak, než pred rokom."

Nominácia

Brankári: Sergio Álvarez, Ruben Blanco, Ivan Villar.
Obrancovia: Hugo Mallo, David Costas, Nestor Araujo, Joseph Aidoo, Lucas Olaza, Jorge Saenz, David Junca
Záložníci: Denis Suárez, Okay Yokuslu, Fran Beltran, Stanislav Lobotka, Pape Cheikh.
Útočníci: Iago Aspas, Gabriel Fernández, Iker Losada, Pione Sisto, Brais Mendez.

Zranení: Santi Mina, Claudio Beauvue, Rafinha, Kevin Vázquez.
Nepovolaný z rozhodnutia trénera: Juan Hernández.

zdroj: as.com
foto: twitter

Mascherano

6
2019-11-08 22:32:17

Veľmi dúfam že zajtra prehráme..lebo ma vyhráme tak vedenie Valverdeho bude vyzdvihovať až do oblakov a nikdy neodíde

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.