FC Barcelona predať počas tohto zimného prestupového obdobia Artura Vidala neplánuje. Aj napriek tomu však Čiľana veľmi pozorne sledujú v Taliansku. 

Podľa informácií portálu Calciomercato si Artura Vidala, stredopoliara FC Barcelona, vyhliadol tréner Interu Antonio Conte. Manažérova túžba získať ho do svojich radov sa však nestretla s pochopením u vedenia klubu, a tak Čiľan s najväčšou pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou do Milána túto zimu neodíde

Každopádne, rovnaký zdroj uvádza, že snom Vidala samotného je predsa návrat do Talianska. Nie však prestup do Interu, ale späť do Juventusu, keďže verí, že by to v tomto okamihu jeho kariéry bolo najlepším možným rozhodnutím. 

Paradox spočíva v tom, že takejto predstave nie sú naklonení bianconeri. Aj napriek tomu, že nezabúdajú na to, čo pre klub počas svojho pôsobenia urobil, v súčasnosti ho získať neplánujú. Koncentrujú sa totiž na mladých, perspektívnych futbalistov, keďže pod Sarrim tvoria nový projekt.

Zdroj: calciomercato
Foto: archív

Kazik

6
2019-11-18 12:39:55

Vidal je perfektny hrac, no v ziadnom spickovom tyme uz nebude hrat zakla. V AC alebo v Interi si ho viem predstavit, ale u nas, v Juve ircite bude striedajuci hrac. Je uz na nom ci chce este tvorit kostru muzstva v menej poprednom muzstve, alebo sa uspokoji s rolou nahradnika v spickovom klube. Je to hrac ktory nam moze pomoct, ale urcite nie zaklad zapas co zapas... Mna by potesilo keby u nas este 2 roky odkrutil...

emiliano

1
2019-11-19 08:53:50

Vidal je pracant, neskutočne bojovný hráč, vie získavať lopty, nevynechá žiadny osobný súboj, nabieha pred bránu. Ale má tech. nedostatky, loptu spracuje vždy na 2x, rýchle kombinácie na malom priestore sú nad jeho sily. Keby bol tech. lepší, tak je ozajstná špička.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.