Športový riaditeľ FC Barcelona poskytol rozsiahly rozhovor pre katalánske denníky Sport a Mundo Deportivo. Francúz v rozhovore komentoval množstvo zaujímavých tém, ForcaBarca.sk vám prináša prepis tohto rozhovoru.


Čo sa v článku dočítate:

- zmena prestupovej politiky a ako v Barcelone prebieha nákup nových hráčov
- Abidal vysvetľoval príčinu prehry s Liverpoolom v Lige Majstrov
- hodnotil výkony mužstva v prebiehajúcej sezóne
- menoval ciele mužstva v prebiehajúcej sezóne
- čo bude s Ernestom Valverdem?
- vyjadril sa k situácii hráčov ako Dembélé, Griezmann, Rakitič, Aleñá, Riqui Puig, De Jong, Junior Firpo...
- komentoval aj príchod Neta
- dozvedeli sme sa viacero informácii o aktuálnej situácii Griezmanna
- čo sa vlastne stalo s De Ligtom?
- ako chce klub vyriešiť pozíciu hrotového útočníka?
- o tom, že Coutinho sa do Barcelony zrejme nevráti
- a takisto sa podrobnejšie vyjadril k rokovaniam o návrate Neymara či možnosti jeho príchodu v budúcnosti.


Ako hodnotíš jeden a pol roka práce v Barcelone?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

BarcaPB

24
2019-11-18 20:33:11

Toto su články ,ďakujem admin. ....

Lana23

0
2019-11-20 15:45:38

Hľadám muža pre otvorený vzťah!
Môžete ma kontaktovať prostredníctvom tohto portálu - http://getmeets.co

marco78

5
2019-11-18 20:55:05

Veľká vďaka za článok,určite to dalo veľkú námahu s prekladom.Veľmi príjemné čítanie,len by ma zaujímalo prečo sú niektoré články uzamknuté...

marke7

9
2019-11-18 22:25:16

Tak pokud to, co říká Abi je pravda, tak pak Valverde zůstane, dokud ho nebudou hnát vidlema.

mikimi122

3
2019-11-18 22:55:19

To dokedy budeme čakať, keď Valverdeho rezignáciu nechávajú úplne na ňom. Z pohľadu mien máme silný tím, len problém je v tom, že to tak úplne nie je tím, proste to nie je dobre poskladané. V 3-4 postoch vidím problém, a to CB (Pique starne, Umtiti je stále zranení ... Škriniar by nemusel byť zlá voľba), CM (chýba nám k de Jongovi a Arthurovi jeden kreatívny záložník ... mne sa v tomto pozdáva Bernardo Silva, ale ten je nereálny), LW (Dembele stále nehraje tak ako by sme od hráča v útoku Barci chceli, Griezmann nie je LW ... Ney, Mane ... chce to poriadne kvalitného hráča na tento post), CF (Suarez stárne a ak Griezmann nebude hrať na hrote, tak by bolo dobre kúpiť napr. Lautara).

emiliano

7
2019-11-19 08:18:21

Ohľadom Walverdého som čakal odpoveď, že uvidí sa podľa výsledkov. Nie, že on sa rozhodne podľa oho, ako sa bude cítiť. On sa bude cítiť vždy, on sa aj vždy cíti, a to bez ohľadu na výsledky, ale najmä bez ohľadu na hernú tvár mužstva, ktorej on neprikladá žiadny význam, veď treba trpieť. Ale páči sa mi, že Abi súhlasí s tým, že herná tvár nie je dobrá a fanúšikovi boli zvyknutí na niečo iné. Nesúhlasím však s tým, že Rím a Liverpool boli rozdielne zápasy, toto nevysvetlil. Boli rovnaké - nezvládnutý zápas po dobrom výsledku prvého zápasu, neschopnosť vyrovnať sa súperovi pohybom, dôrazom, sebavedomím. A to malo svoje príčiny v skladbe mužstva a charakteristikách hráčov. Neboli to náhody, čo nakoniec potvrdili aj ďalšie zle výsledky a herná tvár.

emiliano

10
2019-11-19 08:27:03

Dodatok: Vidím, že nielen Walverde, ale aj Abi hodnotí vypadnutie s Liverp., ako len chýbajúci 1 gól. Teda vlastne len ako smolu náhodu. Ale tak to nie je, na zápase bol a musel vidieť ten rozdiel medzi hrou oboch mužstiev nielen v Liverp., ale aj doma v prvom zápase, kde Leo zakryl biedu a všetkým sa zaslepili oči. Jednoducho sme nestíhali, drvili nás, získavali všetky odrazené lopty, len sme sa bránili a potom prišli aj chyby, čo je dôsledok tlaku, keď loptu neudržite a hru nemate pod kontrolou.

MessiGOAT

4
2019-11-19 09:43:47

V prvním poločase v odvetě proti Poolu sme měli dost šanci a mohlo to být klidně 3:1 pro nás, šance Suareze si pamatuji. Poté co jsme dostali 2 gól sem věděl že je to v hajzlu a tým se rozpadl psychicky, psychicky se zhroutil, věděl sem ze daj i toho 3 a 4 Gola a vypadneme

Milan87

-11
2019-11-19 11:10:41

Abidal tomu urcite rozumie viac ako tý nemyslíš?
A má pravdu v tom že keby sme v liverpoole strelili do polocasu gól tak by to už livec nerozdychal

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.