Denník Heraldo de Aragon tvrdí, že Real Zaragoza má záujem získať Riquiho Puiga na hosťovanie. 20-ročný záložník však z katalánskeho klubu nechce odísť. Barcelona hráčovi napriek tomu radí práve pôsobenie na hosťovaní.

Real Zaragoza chce Riquiho Puiga k prestupu presvedčiť už počas zimného prestupového obdobia. Zatiaľ však konkrétnu ponuku nepredstavil. Pre hráča by však takýto angažmán nebolo zlý hneď z niekoľkých dôvodov. Zaragoza nie je od Barcelony priveľmi ďaleko, mesto je atraktívne a zaujme aj filozofia hry či úmysly klubu. Barcelona takisto chce, aby sa jej talentovaný odchovanec presťahoval do iného klubu na hosťovanie. Prestup do Segunda Division by pre hráča znamenal krok vpred.

Heraldo de Aragon ďalej píše, že problémom v tejto veci je záujem iných klubov. Puiga sledujú ako záujemcovia z Premier League, tak aj Eredivisie - napríklad Ajax či Utrecht. Hlavným problémom v tejto veci je každopádne postoj Puiga, ktorý odmieta odchod z Camp Nou. Klub z Aragónie si je vedomý toho, že pokiaľ Puig nezmení názor, operáciu bude nemožné zrealizovať.

Puig v jednom z nedávnych rozhovorov potvrdil, že ak nebude dostávať šance v prvom tíme Blaugranas, bude nútený prijať nejaké rozhodnutie. Hráč ale uviedol, že neplánuje Barcelonu opustiť v zime. Úplne to však nevylúčil.

zdroj: Heraldo de Aragon
foto: fcbarcelona.com

momo9

23
2019-11-20 17:49:48

Zbytočné dávať ho do 2. ligy..potrebuje sa ukázať v prvej

maryann

27
2019-11-20 18:32:17

Doprdele,nezrely Fati je v 1.time a hotovy Puig pojde niekam do certa....

Martin77

5
2019-11-20 18:52:49

Nojo dává se přednost Rakitičovi, který je tvrdě za zenitem ,aby z něho mohli vytřískat co nejvíc peněz než, aby dali příležitost hráči s budoucností, kterej je celej na buzenej sedřít se v drese Barcy.

fofo112

12
2019-11-20 19:29:30

nie prednosť dáva svojmu Robertkovi o ktorého nemá žiaden klub záujem okrem deba Valverdeho .

maros1

5
2019-11-20 19:26:31

Už je to úplne zrejmé, že exekutíva Barcelony nevie kam z konopí vďaka svojej prezieravej prstupovej a nákupnej stratégii. Mám veľmi silný dojem, že sa ho snažia zbaviť, inými slovami utopia ho vďaka svojej debilnej politike

Mascherano

13
2019-11-20 19:32:45

Fatiho nech dajú do Bčka.. Rakitiča predať a Puiga do Áčka

emiliano

4
2019-11-21 08:45:28

Puig patrí k nám do áčka, prebytočných záložníkov treba predať. Puig má v áčku dostávať postupne viac a viac šancí. A rozhodne nie na hosťovanie do 2. ligy. Toto myslenie, že máme veľa záložníkov a nemá miesto, je scestné. Je ich veľa, ale mnohí sú len mená. Treba sa pozrieť na Lampárda v Chelsea, bez milosti odstavil tých s istým miestom a postavil mladých a robia výsledky. Iste, mladí občas podajú nevyrovnané výkony, ale to sa odstráni skúsenosťami a tie naberú, len keď budú hrať, nie len trénovať a potom sedieť.

emiliano

1
2019-11-21 08:58:48

Dodatok: Tréneri, ktorí dlhšie trénujú, prepadnú návykom a mnohí hráči, ktorí v minulosti boli základom tímu, sa pre nich stanú nedotknuteľnými, nevedia si predstaviť, že by ich posadili, asi by nezniesli ich vyčítavé pohľady. Keď príde nový tréner, ten na zásluhy netrpí a vidí veci tak, ako sa majú, t.j. že niektorí už spohodlneli, tu a tam pošetria krok a nenabehnú do voľného priestoru či nezapresujú, keď treba, ono sa to skladá z takých nenápadných nečinnosti a v konečnom dôsledku je z toho pokles úrovne hry.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.