Brazílsky klub Grêmio pozorne sleduje napredovanie Arthura Mela v Barcelone. Záložník prestúpil na Camp Nou v roku 2018 a jeho bývalý zamestnávateľ sa spolieha na to, že na prestupe zarobí ďalšie peniaze.

Arthur si medzičasom na Camp Nou vybojoval miesto v základnej zostave prvého tímu a to môže mať vplyv na príjmy Grêmia. Niektoré brazílske médiá informujú, že operácia uskutočnená pred rokom obsahovala viacero doložiek o bonusoch. Niekoľko podmienok bolo splnených a iné sa zas môžu naplniť v priebehu budúcich rokov. Pripomenieme, že Brazílčan podpísal s Barcelonou zmluvu do roku 2024.

V rámci bonusov musel Brazílčan splniť nasledovné - odohrať aspoň 10 zápasov a Barcelona musela vyhrať majstrovský titul. Prvá aj druhá podmienka bola splnená a Grêmio zinkasoval za každú z nich jeden milión eur. V zmluve však existujú ďalšie bonusy: Barcelona musí vyhrať Ligu Majstrov a Arthur musí predĺžiť s klubom zmluvu. Grêmio však môže počítať s ďalšími peniazmi, pretože Arthur v Barcelone podáva veľmi dobré výkony.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

7
2019-11-21 11:05:01

Až tak skvelé vykony nema, presnejšie povedané podáva nevyrovnané vykony. V jednom zapase da prekrasny gol spoza 16-stky a potom v ďalšom zbytočne straca cenné lopty. Od neho očakavám viac a to hlavne v tvorbe hry.

JURITO

1
2019-11-21 11:41:17

Vraj Aubameyang nepredlzil zmluvu s arsenalom lebo Barcelona ma vazny zaujem,hovori sa v UK kuloaroch

mikimi122

20
2019-11-21 12:35:38

Nedavno som si hovoril, že okrem Griezmanna je Auba ďalší hroťak hravajúci na ľavom krídle, tak prečo by sa nemalo naše vedenie pokúsiť ho získať na to naše ľave kridlo. Som zvedavý kedy zistia, že najlepšie by bolo na to ľave krídlo kúpiť original LW. No veď zatiaľ sme na ten post po odchode Neymara vyhodili 385 M, tak prečo v tom nepokračovať?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.