Zdá sa, že katalánsky veľkoklub sa dostáva do hernej pohody. Z posledných piatich zápasov vyhral štyrikrát, Lionelovi Messimu to sype a do zostavy by sa mal vrátiť Luis Suárez. Po reprezentačnej pauze nastúpi Barcelona na ihrisku posledného Leganes.

Tento tím z predmestia Madridu inkasoval v posledných troch zápasov osem gólov a na druhej strane Barca v posledných troch zápasoch skórovala desaťkrát. Naplní Barcelona predpoklady a poľahky prevalcuje outsidera? Tipnite si, nabitý duel z Primera Division sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita je jednoznačne na strane hostí, ktorým verí takmer 100% jej členov. Výhru domácich alebo remízu má na tiketoch menej ako pol percenta tipujúcich. Rovnako to vidí tipér Filaton10, ktorý vo svojej analýze píše: „Barcelona nemôže pripustiť žiadnu stratu bodov, pretože čelo tabuľky delia iba dva body. Barcelona nezaváha a zvíťazí.“

Ako vidíte tento zápas vy? Bude to jasná záležitosť Barcelony alebo sa stane malý zázrak a hostia nejaký ten bod stratia? Tipnúť si môžete TU!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Milci

1
2019-11-23 10:14:17

Podla toho či.messi da min 2goly

FCBkraken

1
2019-11-23 10:16:04

Skôr gólové nehody,,,

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.