Už dnes o 13:30 zavíta José Mourinho so svojim novým tímom na štadión West Hamu. Nezabudnite si teda do 12:30 uzavrieť súpisky.

Moja forma neklesla ani tretie hracie kolo v rade. Po zisku 60 a 73 bodov sa mi pred reprezentačnou prestávkou pripísala do štatistík ďalšia pekná porcia 70-tich bodíkov. Mohlo to byť aj viac, keby som na lavičke nenechal 9-bodového Nicka Popa, ktorý pre Burnley vychytal čisté konto.  V obrane zabojovala kompletne celá rada. Tomori a Söyüncü pomohli s nulou na konte súperov a Robertson asistoval Salahovi na gól v šlágri proti Manchestru City. V zálohe zabral len spomenutý Salah a v útoku potešili dvaja najlepší strelci anglickej Premier League. Tammy Abraham ako môj kapitán streli gól a zinkasoval aj bonus o hodnote dvoch bodov. V životnej forme hrajúci Jamie Vardy taktiež raz rozvlnil sieť a navyše aj asistoval v zápase proti trápiacemu sa Arsenalu. Nezabudol ani získať plnú porciu bonusových bodov. Čo ma ale teší najviac je to, že som sa v našej ForcaBarca Head2Head lige posunul už na tretie miesto.

Výsledok 12. hracieho kola

Zmeny v tíme som teraz neurobil žiadne, ostávajú mi teda 2 free prestupy na ďalšie kolo. Niežeby som nemal koho meniť, keďže Callum Wilson nebodoval už 5 kôl v rade a Moritz Leitner v tíme nováčika z Norwichu nehráva. Útočník Bournemouthu však dostane poslednú šancu v domácom zápase proti „Vlkom“ a na 4.5 miliónového nemeckého záložníka, ktorý je v tíme aj tak len do počtu, sa mi neoplatí míňať transfer. Kapitánsku pásku si nasadí útočník Leicestru Vardy v zápase proti Brightonu z toho dôvodu, že Salah má menšie zranenie a nie je isté či nastúpi, podobne ako ľavý obranca Liverpoolu Robertson.

Zostava na 13. hracie kolo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.