Paolo Dybala, hráč Juventusu Turín a reprezentácie Argentíny rozprával na tému svojho vzťahu s Cristianom Ronaldom a Leom Messim. Odhalil aj zaujímavosťou súvisiacu s hviezdou FC Barcelona.

Messi a Ronaldo sú najlepší

"Messi a Cristiano sú mimo trávnik veľmi pokojní. Ale na ihrisku sa menia na monštrá. Počul som, že Luis Scola povedal, že obaja vstupujú na ihrisko s presvedčením, že sú tí najlepší a práve preto nimi aj sú. Som presvedčený, že to tak je."

Hrať s nimi v jednom tíme je veľká výhoda

"Povedali mi: 'Počuj frajer, v reprezentácii Argentíny si musel súperiť s tým najlepším a teraz budeš mať druhého najlepšieho v klube'. Mýlili sa. Pre mňa je to užitočná vec. Každý deň sa môžem učiť od tých najlepších. Kto by nechcel tvoriť akcie s takými hráčmi? Sú to fenomenálni futbalisti. Nachádzajú sa o jednu dve úrovne nad ostatnými."

Vzťah s Messim a Ronaldom

"S Cristianom má spájajú dobré vzťahy. Veľa debatujeme, nielen o futbale. S Leom je to také isté. Náš vzťah sa rozvinul, ale nie je to to isté, ak máte niekoho v klube každý deň. Môžem povedať, že postupom času sa mi podarilo s Messim vybudovať dobrý vzťah. Večerami pijeme spolu mate a patríme do skupiny, kde spolu hráme kartovú hru truco. Messi hrá veľmi dobre a skvele blufuje."

zdroj: El Pais
foto: facebook

luky166

29
2019-11-26 10:11:04

skvelý hráč škoda že nehrá v barcelone

blauigrana

top komentár
43
2019-11-26 10:35:01

hej ako stopér pre Ernieho by bol ideál :D

marek99

10
2019-11-26 11:20:09

A kde by asi hral? :D však má tú istú pozíciu ako Messi, Griezmann a Coutinho. Preto málokedy uvidíš v drese Argentíny hrať naraz Lea aj Dybalu. Áno je fantastický hráč, ale nemal by kde nastupovať, bohužiaľ. Valverde by z neho spravil ďalšieho podpriemerneho kridelnika

Ortiz

3
2019-11-26 21:59:57

No kde asi ... Prece na pravom kridle ! :DDDDDDDDDDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.