Tréner Borussie Dortmund, Lucien Favre, na tlačovej konferencii pred dnešným zápasom Ligy Majstrov uviedol, že Barcelonu pozná veľmi dobre. Takisto uviedol, že jeho mužstvo sa chce na Camp Nou ukázať v dobrom svetle.

Rozostavenie Borussie

"Musíme zahrať v rôznych rozostaveniach. Nie je potrebné byť nastavený defenzívnejšie. Musíme zahrať s dobrým presingom hoci v rozostavení 4-2-3-1."

Výsledok zápasu

"Najprv sa musíme postarať o to, aby sme odohrali dobrý zápas. Na Camp Nou je to vždy ťažké, keďže hráte proti Barcelone. Zápasu sa nevieme dočkať. V prvom zápase sme hrali veľmi dobre a mali sme niekoľko možností na strelenie gólu. Dobre sme bránili, boli sme trpezliví a mohli sme vyhrať."

Barcelona

"Má veľmi dobrý káder. To mužstvo poznám veľmi dobre. V uplynulej sezóne, keď hrala proti Liverpoolu, v prvom zápase semifinále mu odpustila štvrtý gól a vtedy som vedel, že ju to môže vyjsť veľmi draho. V odvete však mala takisto svoje šance. Je to veľký tím."

Tlak

"Tlak cítime vždy, bez ohľadu na miesto zápasu. Zápasy proti Barcelone sú veľmi ťažké. Zahráme však s veľkou radosťou. Chceme v tom zápase vyzerať dobre. Musíme zahrať dobre v obrane a snažiť sa útočiť odvážne a inteligentne. Pri rozohrávaní našich akcií sa nemôžeme priveľmi ponáhľať."

Paco Alcácer

"Bohužiaľ nemohol prísť. Má zranené koleno a zostal doma. Na začiatku sezóny hral dobre a strelil množstvo gólov. Je ozajstným útočníkom. To zranenie sa s ním ťahalo už nejaký ten čas. Nastúpi Reus od začiatku? Nepoviem, ale pravdepodobne áno."

zdroj: marca.com
foto: facebook

cukr86

13
2019-11-27 11:31:13

Dneska bohužel po dlouhé době Barceloně moc nevěřím . Snad se pletu

Zmazaný užívateľ

5
2019-11-27 12:17:45

aj my kámo :D

LaBrie

5
2019-11-27 13:28:55

Doma akoze hrame dobre....ligu....aj so Slaviou sme hrali doma a ako to dopadlo.....takze som velmi zvedavy na nas vykon.....

Jackopz

5
2019-11-27 15:37:33

Firpo to bude mať ťažké, brániť rýchleho Hakimiho a Sancha..

maros1

0
2019-11-27 18:02:06

nebránil by som sa výsledku, ktorý by poslal preč svinským krokom trénera , prezidenta a ďalších..... podľa možnosti svinským krokom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.