Blaugranas dnes dokázali poraziť Borussiu Dortmund na Camp Nou výsledkom 3:1 a zabezpečili si prvé miesto v základnej skupine Ligy Majstrov. Pozrime sa bližšie na to, čo nám zápas priniesol.

Najlepšie: Dobrý zápas Barcelony

Nebol to brilantný zápas, len jednoducho dobrý. Hráči Ernesta Valverdeho sa dnes prezentovali dobrým výkonom proti silnému súperovi, ktorý zápas musel vyhrať. Určite je to dôvod na radosť. V druhom polčase Blaugranas zvoľnili tempo a do hry sa dostali aj hostia, ale množstvo útočných akcií Barcelony sa fanúšikom určite páčilo. Za skvelé divadlo musíme poďakovať aj Leovi Messimu. Argentínčan mal prsty vo všetkých góloch svojho tímu a mal veľký vplyv na vývoj stretnutia. V tomto smere však nie je celkom isté, či by sme sa z tejto skutočnosti mali až tak vytešovať.

Najhoršie: Ďalšie zranenie Dembélého

Postupne sme si zvykali na to, že francúzsky útočník sa vracia do formy. Akonáhle však chytí zápasový rytmus, hneď sa aj zraní. V tejto sezóne sa stále nerozbehol naplno. Aj v dnešnom zápase si poranil stehenný sval. Barcelona má vo svojom kádri veľký a drahý problém - čo z toho, že Dembélé je ako hráč nesmierne talentovaný, keď je sústavne zranený. Dembélému však držíme palce a veríme v skorý návrat na trávniky.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

el_dominiko

32
2019-11-28 00:33:37

Konečne sa dalo pozerať na hru. Možnože to je tým, že nehral Pique. Teda sa mi aspoň zdalo, že bez neho sme hrali lepšie. Myslím, že stopéry Umtiti - Lenget v pohode zahrali. Ukázali nám aj trénerovi, že by to mohla byť voľba číslo jeden.
Škoda Dembeleho zranenia, fakt sa mu lepí smola na päty. Určite by dal gól v dnešnom zápase. Leo super ako vždy.
Ďakujem za pekný zápas a dúfam, že takto budeme pokračovať aj ďalej :)

Fcb1231

5
2019-11-28 01:56:11

Bolo to fajn. Väčšina hrala perfektne . Taký Roberto zahral vysoký nadštandard. Zase Rakitic by už nemal nastupovať do takto dôležitých zápasov keďze bol úplne mimo a len zavadzal. Sergio tak isto dosť spomaľoval hru aj keď to nebolo potrebné ba až kontraproduktívne. Na druhú strasnu odstavil súpera od lopty keď bola možnosť. Vek na jeho hre zanecháva nepeknú stopu. Myslím že toto by mala byť sezóna v ktorej by do toho mal dať všetko a s úctou a so všetkými poctami sa s Barcou rozlúčiť .

MessiGOAT

4
2019-11-28 07:28:38

Přesně Rakitic, to byla katastrofa... Jedním slovem na to už NEMÁ.
A musí to vidět.
Jedina věc kterou tuto sezónu diletant EV udělal bylo odstavení Rakitice a jestli začne kvůli jeho vyplakávání opět hrát tak už klesne úplně

LaBrie

9
2019-11-28 08:09:31

Rakiticov prvy kontakt s loptou a hned golova sanca supera...nebyt Umtitiho co vykopol loptu z prazdnej brany, neviem ako by zapas pokracoval....

momo9

4
2019-11-28 07:43:55

tak sme sa v podstate vrátili k zostave z min sezony, resp dvoch, ktoré sme v LM zbabrali. Jedine zmena Coutinho -> Griezmann a De Jong - Arthur. Takže vymena generacie a omladenie kádra sa nekonalo. A raketovi zápas aj tak nevyšiel

emiliano

10
2019-11-28 08:12:36

Okrem Dembelého zranenia by som za najhoršie považoval záver zápasu, posledných cca 20 min. Zasa sme len bránili a súper nás držal pri pokutovom území. Objavil sa na obrazovke údaj asi 5-6 min. do konca, že Dort. mal držanie lopty za 15 min. 72% !!! Na našom štadióne !!! Neostáva mi iné, len konštatovať, že toto mužstvo nemá kondíciu. Veľmi pozorne som si všímal Busiho a Rakiho. Busi je proste pomalý a už nevyštartuje proti hráčovi, spolieha sa len na pozičné bránenie, keď má loptu, vie, kde prihrať, ale na DM to nestačí. To isté Raki, ten s loptou na nohe má prehľad, kde to dať, ale v strede treba byť pohyblivý, rýchly, presovať. Na konci zápasu to už obaja vôbec nestíhali, neudržali sme loptu, každú odrazenú získal súper - teda to isté, čo sme videli v Liverp. Inak krajní obrancovia hrali dobre, Firpovi by som vytkol jednu vec - pred ich gólom nemôže Sancha brániť tak, že stojí pred ním na vyše dva metre, tam mal hneď dostúpiť, neurobil to a Sancho vystrelil vedľa neho. To isté však urobil minule Pique a dostali sme gól.

Martin77

3
2019-11-28 08:16:40

No jsem zvědav na zranění Dembelého, snad to nic vážnýho nebude, ale když se v Barce zranil po prvé, tak to taky nevypadalo ňák děsivě, jen se chytil za stehno a v klidu odkráčel, pak ale nakonec chyběl skoro půl roku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.