Stopér Atlética Madrid José Maria Gimenez pred zápasom s Barcelonou poskytol krátky rozhovor. Poukázal na spôsob ako je možné katalánsky celok na Wanda Metropolitano poraziť.

Recept na Barcelonu

"Zápasy proti Barcelone sú veľmi komplikované. Pokiaľ tento tím chcete poraziť, predovšetkým musíte byť veľmi koncentrovaní. Takisto by ste mali byť silní v každej formácii a zároveň efektívni pred bránkou. Pokiaľ ide o hru v defenzíve, je potrebné pamätať na to, že Barca má vynikajúcich útočníkov. Nemôžeme im ponúknuť ani najmenšiu šancu na skórovanie. Základom je koncentrácia."

Dôležitosť fanúšikov

"V priebehu zápasu s Barcelonou musia byť fanúšikovia ako jeden hráč navyše. Vždy to tak bolo, teraz ich takisto potrebujeme. Tento zápas odohráme spoločne. Na trávnik vybehneme s túžbou zvíťaziť a to víťazstvo chceme darovať fanúšikom. Tú výhru potrebujeme vzhľadom na význam Barcelony. Je to náš bezprostredný rival v boji o ciele, na ktoré ašpirujeme. Musíme byť jednotnejší, než kedykoľvek predtým."

Prednosti Atlética

"Medzi naše silné stránky patrí mladosť a hráči, ktorí chcú dosiahnuť veľké veci. Každý deň je vidieť, že to je jednotný tím. Chceme prekonať každú prekážku a zvíťaziť v každej situácii."

zdroj: sport.es
foto: facebook

LaBrie

12
2019-11-29 20:52:49

Dufam, ze budete po zapase rozmyslat, kde ste urobili chybu :)

singo1

1
2019-11-29 22:23:53

Pár domiesavacov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.