Jan Oblak, brankár Atlética Madrid, poskytol pred zápasom proti Barcelone rozhovor pre madridský denník AS.

Griezmann

"Možno bude trochu čudné vidieť Antoine Griezmanna v drese tímu súpera. Koniec koncov sme v tom istom klube strávili 5 rokov. Rozhodol sa odísť a teraz sa musím postarať, aby som chytil všetky jeho strely."

Môže Atlético poraziť Barcelonu?

"Ako Simeone, tak aj my, všetci hráči Atlética Madrid, chceme vyhrať každý zápas. Stretnutie s Barcelonou nebude v tomto ohľade iné. A či sa nám to podarí dosiahnuť, uvidíme neskôr. Teraz sa to nedá povedať. Nepochybujem, že naše mužstvo je schopné poraziť každého súpera, takisto Barcelonu. Existujú aj iné mužstvá, ktoré bojujú. Musíme si uvedomiť, že nesúperíme len a výlučne s Barcelonou. Ja svojim spoluhráčom verím."

Messi

"Je jedným z najlepších hráčov v histórii futbalu. Barcelona má veľké šťastie, že Argentínčan reprezentuje farby tohto klubu. Veľmi rád hrávam proti najlepším. Hrať proti Messimu je pre mňa motivujúce."

Messi vs Ronaldo

"Obaja sú veľkými hráčmi, ktorí si naďalej píšu svoju futbalovú históriu. Veľmi sa od seba odlišujú, ale o osude zápasu môžu rozhodnúť v každom momente. Obaja hľadajú to isté, čiže góly. Ja sa tomu snažím za každú cenu zabrániť."

zdroj: as.com
foto: facebook

2sjr

25
2019-11-29 21:58:49

Je to skvelý brankár i keď mu dosť pomáha herný štýl jeho klubu. Stegen to má v tomto ohľade o dosť ťažšie.

mikimi122

12
2019-11-29 22:35:32

Presne a to je zásadná vec, ktorú skoro nikto nezohľadňuje pri porovnávaní tích dvoch. U mňa je vďaka tomu Stegi lepší brankár ako Oblak.

kacejik

3
2019-11-30 11:09:08

Ter Stegen je jednoznačne lepší áno Oblak je vyborný brankár ale Atletico hra taký štýl futbalu vďaka ktorému Oblak nedostáva toľko gólov on veľa chytí ale vďaka štýlu hry Atletika nedostávajú toľko gólov a majú pevnú obranu a Ter Stegen veľa krát chytí aj nemožné a je istotou , je to najlepší brankár sveta.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.