Martin Dúbravka bude na domácom štadióne čeliť nebezpečnému Manchestru City už o 13:30. Do 12:30 si teda nezabudnite nastaviť zostavu, priradiť kapitána, doupratovať a vymedziť si čas na dnešný futbalový deň.

Kolo to bolo vcelku úspešné. S 59 bodmi som síce celkovo klesol, ale aj tak som bol 10 bodov nad celosvetovým priemerom. Vtipná situácia však nastala, keď som si bez znalosti výsledku pustil zostrih zápasu Leicestru proti Brightonu s očakávaním gólov od môjho kapitána Vardyho. Ten išiel kopať penaltu, ktorú mu chytil brankár Ryan. V tom momente som naštvaný vypol stránku. To som však nevedel, že penaltu nakoniec opakovali a môj kapitán tak predsa len skóroval. To bol šok, keď som zrazu zbadal body na jeho konte. Okrem neho zabodovala vlastne celá obrana a potom už len záložník United James asistoval pri góle svojho tímu.

Výsledok 13. hracieho kola

Keďže som mal ušetrené 2 free prestupy. Predal som Calluma Wilsona, ktorý už dosť dlho nezahral vôbec nič a taktiež obrancu Aston Villy Mingsa. Miesto Wilsona zaujal Danny Ings zo Southamptonu a Mingsa nahradil mladík United Brandon Williams za 4.0 mil. Tieto prestupy som urobil aj preto, lebo v budúcom kole plánujem priviesť Zahu z Crystalu Palacu za Leitnera, ktorý stratil miesto v zostave Norwichu. Southampton aj Crystal totiž čaká relatívne ľahká séria zápasov, kedy môžu Ings aj Zaha slušne bodovať. Žiaľ až po týchto mojich prestupoch sa zranil odchovanec Chelsea Tammy Abraham, o ktorom sa ešte nevie, ako dlho bude mimo hry, nateraz teda zostáva v mojom tíme a jeho miesto v základe zaujme Lundstram zo Sheffieldu. Čo sa týka voľby kapitána, nebolo to ľahké. Salah, Vardy aj Sterling budú hrať vcelku ľahšie zápasy. Vybral som si však nakoniec Salaha, ktorý snáď bude mať v domácom zápase proti Brightonu presnú mušku.

Zostava na 14. hracie kolo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.