K zápasu s Barcelonou sa v posledných dňoch vyjadrili aj hráči Atlética Madrid Thomas Partey a Ángel Correa. Stretnutie je na programe zajtra o 21:00 na Wanda Metropolitano.

Ángel Correa

Barcelona

"Bude to ťažký zápas proti nesmierne ťažkému súperovi. Barcelonu poznáme, ale musíme byť pripravení, čo najlepšie, aby sme doma získali tri body."

Úroveň tímu

"V posledných dvoch zápasoch sa nám nepodarilo vyhrať, ale myslím si, že mužstvo pracovalo dobre a vytvorilo si veľa príležitostí. Dúfam, že v nedeľu nám s troškou šťastia budú strely padať do siete a že to bude náš deň. Dúfam, že na našom štadióne sa nám podarí udržať tri body."

Fanúšikovia

"Mužstvo musí v tomto zápase vynaložiť veľké úsilie a fanúšikovia nás budú tak ako vždy podporovať. Myslím si, že všetci spoločne sa musíme postarať o to, aby tri body zostali na Wanda Metropolitano."

Thomas Partey

Situácia mužstva

"Myslím si, že mužstvo sa má dobre. Zápas nás zastihne po bolestivej prehre, ale sme profesionáli a vieme, čo musíme urobiť, aby sme sa k týmto zápasom postavili čelom. Musíme byť agresívni, mať víťaznú mentalitu a dať zo seba všetko."

Wanda Metropolitano

"V takýchto zápasoch ide atmosféra v náš prospech. Hráme doma a fanúšikovia budú s nami a urobia maximum. Dúfam, že pôjde o skvelý deň."

zdroj: as.com
foto: facebook

michal11

5
2019-11-30 14:17:10

Ja ani neviem čo si mám myslieť o tom zápase. Síce sme hrali obstojne v poslednom zápase, také sme však videli aj v minulosti že jeden zápas zahráme obstojne a min. ďalších šesť sme sa trápili a bolo to skoro nepozeratelne. Na LM nemáme ani náhodou momentálne, niektorí hráči sú vyhorený a stratili tú vášeň pre futbal. Treba čím skôr skonsolidovať obranu lebo lebo Pique ozaj kopí chyby a Umtiti je neistí čo sa týka zdravia.

michal11

5
2019-11-30 14:27:19

Mimochodom mi príde že sa stále snažia všetko prispôsobovať Mesimu, Ako taktiku tak aj niektoré faktory mimo to. Sú to síce drobnosti ale všetko sa to prejavuje. Chceme sa zbaviť závislosti od Messiho a na druhu stranu robia úplní opak. Neviem ale mne to tak príde že kým máme Messiho tak vyžmýkajme z toho maximum.

GabrielSVK

-2
2019-11-30 16:29:33

Nenechaj sa zaslepiť víťazstvom 3:1. Lebo obstojne sme hrali max. prvý polčas. Ale druhý bol katastrofa. Však po polčase boli kondične totálne v prdeli. Navyše sme boli neskutočne nepresní a loptu sme de facto odkopavali. Na tých hráčov, ktorí hrali v základe nič moc, česť výnimkám. A to sme zápas pred Dortmundom hrali tiež veľké... Takže asi tak.

michal11

2
2019-11-30 17:17:43

Druhý som videl asi iba do 60-siatej minúty takže zostatok neviem ohodnotiť.

michal11

-2
2019-11-30 17:22:26

Ako ja chápem že za všetko nie je vinný Valverde, na druhú stranu je tam na to aby ich donútil makať na sto percent. Toho však nieje schopný, on je skôr taký milý kamarát a my potrebujeme niekoho prísneho na štýl Klopa alebo Pepka ktorý vedia byť aj tvrdý ale aj priateľský. Ja som za odchod Valverdeho a príchod Koemana.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.