Záložník Atlética Madrid Koke poskytol rozhovor pre denník AS, v ktorom hovoril na tému dnešného zápasu proti Barcelone.

Ako podľa teba fanúšikovia Atlética privítajú Griezmanna?

"Antoine dal zo seba počas tých piatich rokov v Atléticu Madrid všetko a sme mu za to vďační. Teraz je však našim rivalom, hoci hráme proti Barcelone, nie Griezmannovi. Budeme sa snažiť, aby naši fanúšikovia boli spokojní."

Mrzelo by ťa, keby ho vypískali?

"Fanúšikovia majú svoj názor a to musíme rešpektovať. Niektorí fanúšikovia pískajú, iní tlieskajú, každý prijíma svoje vlastné rozhodnutia. Ak by ma to mrzelo, nechal by som si to pre seba, sústredíme sa na zápas a nie na Griezmanna."

Dá sa súčasná Barcelona jednoduchšie poraziť?

"Vôbec nie. Je to jeden z najlepších tímov na svete a má najlepšieho hráča na svete. Od našich fanúšikov potrebujeme maximálnu podporu. Ale je na nás, aby sme od začiatku zápasu hrali dobre. V náš prospech hovorí to, že hráme doma pred vlastnými fanúšikmi. Pôjde o ťažký zápas, ale chceme, aby sa naši fanúšikovia dobre bavili."

Barcelonu ste zo všetkých zápasov porazili len 2x.

"Každý zápas je iný. Ide o veľmi ťažký zápas a musíme začať dobre. Barcelona sa dlho drží na lopte, ale pokiaľ budeme silní a intenzívni, budeme schopní niečo dokázať. Nemôžem povedať, ako vybehneme na trávnik a čo v tom zápase plánujeme."

Čo by si povedal fanúšikom, aby si ich pred týmto zápasom povzbudil?

"Myslím si, že fanúšikovia vždy veria svojmu tímu a vždy nás budú podporovať, či v dobrom alebo zlom. Všetci sme Atléti. Atmosféra bude veľkolepá a naši fanúšikovia budú s nami na 200%."

zdroj: as.com
foto: facebook

Mascherano

7
2019-12-01 11:42:57

Tipoval som na polčas remízu a Barcelonu 2X za 10€ tak dúfam ze ma nesklamete. Visca EL barca

MessiGOAT

4
2019-12-01 14:40:41

OT: nejsem doktor, takže se možná mohu plést, ale co vím tak Dembelé měl vždycky problémy a zranění se zadním stehenním svalem... Tzv. hamstringy. Já jakožto fanoušek sportů obecně a posilování se zajímám o lidské tělo a anatomii svalů. Tak si říkám proč sakra Dembele ty hamstringy neposílí... Určitě budou v klubové posilovně stroje jako zakopávání v leže, zakopávání ve stoje, rumunský mrtvý tah na hamstringy atd. Hamstringy a hýžďové svaly jsou svaly určující sílu, svaly zvyšující Vaši všeobecnou sportovní zdatnost, pomáhající zvedat velké váhy. Není normální aby hráč pořád marodil se stejným problémem a nic se nezmenilo

MisoVasko

1
2019-12-01 14:42:45

Protože kondice není duležitá. To mu každý den říká náš stratég na lavičce

cruyff

3
2019-12-01 14:46:34

súhlas..písal som to už v minulosti a porovnaval som to s príchodom Neya, ked bol tenký ako stebielko a nachylny na zranenia...fyzioterapeuti nasadili všetky možne prostriedky na Neya a vysledok sa v priebehu páru týždňov dostavili...ak je hrač silný, tak sa to odzrkadlí aj na jeho futbalovom sebavedomí a začne si to užívať....držím mu palce..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.