Luis Suarez poskytol rozhovor po včerajšom zápase na Wanda Metropolitano. Uruguajčan zdôraznil veľký prínos Ter Stegena, ktorý fantastickými zákrokmi podržal mužstvo.

Marc-André ter Stegen

"Všetci dobre vieme, čo dáva Messi nášmu tímu. Sme si vedomí aj toho, že proti Atléticu sme odohrali dobrý zápas ako tím. Marc v bránke ukázal svoju veľkosť. Ak by sme nepracovali ako tím, útočníci a záložníci by sa neukázali v tak dobrom svetle."

Messi alebo Ter Stegen

"Je ťažké si medzi nimi vybrať. Výkon Marca bol úžasný. Keď sa môžete spoľahnúť na najlepšieho brankára na svete, je to vždy veľké plus."

Zápas

"Vedeli sme, že zápasy proti Atléticu sú vždy komplikované. Bez ohľadu na to, či hráme tu na Wanda Metropolitano alebo doma na Camp Nou. Hráči Atlética sú veľmi silní v defenzíve, dokážu využívať štandardné situácie. Najdôležitejšie bolo, aby sme neinkasovali gól a vytvorili si niekoľko streleckých príležitostí. Niekoľko sme ich mali, takže môžeme byť spokojní. Vedeli sme, že mužstvo, ktoré strelí prvý gól, bude mať veľkú šancu vyhrať. Našťastie sa to podarilo nám a máme tri veľmi dôležité body."

Griezmann

"Vedel, čo ho na Wanda Metropolitano čaká. V tomto klube odohral niekoľko veľmi vydarených sezón a každý hráč môže zažiť niečo podobné, keď sa vráti na svoj predchádzajúci štadión. Griezmann má z našej výhry takisto radosť."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

blauigrana

6
2019-12-02 13:16:18

no ak bude trucovať ako Filip tak to bude velmi zlé a pritom sú to fakt top hráči

Barcelona2002

6
2019-12-02 13:36:54

Kde dávajú Ballon d'or? :)

matwox007

6
2019-12-02 14:02:08

O 18:30 na Digisporte :)

cruyff

19
2019-12-02 15:52:12

neskutočnééé....zapas som si do dnes pozrel 2 krát a možem za seba povedať, že to bola ,,divočina,,....Grizi povedal, že zapas z ATM su komplikovan..trochu by som ho popravil..zápasy s ATM sú stále vypäté a na doraz..ATM hraje presne taký štýl, ako hrával niekedy ich trener Simeone...bojovnosť až na doraz, za to by som im dal METAL ..a teraz na adresu nášho ,,zatracovaného,, trenera.. to čo si dovolil Velverde urobit so zostavou, to som si uvedomil, / v dobrom/ až po druhom pozretí tohto zápasu...ked si takto verí mužtvo a trener ich vyženie na ihrisko s tým, aby tento duel vyhrali, tak to bolo cítit už od prvej minuty...dalo sa čakat že ATM na nas vyletí s agrasívnou a presnou hrou, ktorou nás dostavala pod tlak a nás cules do varu...že trener si nechal Griziho ,,vychutnať,, 93min atmosféru ATM, to som ozaj nečakal..prial som si aby chalani hrali disciplinovane a hlavne koncentrovane..to sa mi splnilo a naviac tá naša povästná trpezlivost priniesla ovocie...nevadila by mi ani remíza, lebo ten zápas mal gule..možno si mnohý priali, aj ja, aby trener stiahol Juniora, ktorý pokazil čo sa dalo, ale až dnes som si dovolil trenerovi zatlieskať, lebo aj taký slabý članok, ako bol Junior si splnil obrannu úlohu a ATM ho nevedelo po jeho strane využiť..vedel by som si tam predstavit aj ineho hrača, ale nie, trener si zvolil túto cestu, cestu ISTOTY a dôvery v hráčoch ktorých momentálne máme..v tom je ten rozdiel, že čo chceme my culées a čo chce tréner.. štastie a smolu vo futbale neuznávam, ale verím že mozaika a herný štýl a La FCB sa dostávaju zo zapasu na zápas o level vyššie....chcem ešte porovnat príchod Griziho a Coutiňa, tak na Grizi to rieši stále s úsmevom a vidiet, že sa pomaly, ale isto chytá, čo u Coutiňa sa neda povedať, stále mal hlavu v smutku a trápil sa...dúfam, že Grizi bude trpezlivý a pomôže mužstvu...visca..

Nalim

1
2019-12-02 18:25:21

cruyff:
Mám rad Tvoje príspevky. Aj ja som si prečítal Tvoj príspevok 2x.
Tréner ich poslal na pľaci vyhrať. Muzstvo si verilo od prvej minuty. Nemohlo Ti uniknúť, že po 1. polčase mohlo byt kľudne 3:1.
Vďaka reflexívnym zákrokom Stegena, nebol horeuvedený výsledok, ale 0:0.
Tak že kontrolu nad výsledkom sme nemali v rukách, ale v šťastných zásahoch brankára, ktorý ani nevedel ako loptu zasiahol, pohyby jeho rúk, nôh boli inštinktívné.
Tak že, po 1. polčase bol výsledok skresľujúci a vonkoncom kontrola nad zápasom nebola realizovaná.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.