Španielske médiá informujú, že Barcelona na miesto zraneného Ousmane Dembélé nezvažuje príchod iného hráča. Úlohu náhradníkov majú na starosti Ansu Fati a Carles Pérez.

Hoci Dembélé bude mimo hru celých 10 týždňov a návrat k plnej forme mu potrvá ďalších niekoľko týždňov, klub nezvažuje možnosť príchodu iného krídelníka už v januárovom prestupovom období. Valverde sa počas tohto obdobia bude spoliehať na služby odchovancov Ansu Fatiho a Carlesa Péreza.

Športové riaditeľstvo malo k prijatiu tohto rozhodnutia niekoľko dôvodov. Po prvé, kúpiť hráča, ktorý by v útoku Barcelony dokázal urobiť rozdiel, je v januári takmer nemožné. Prípad Kevina-Princa Boatenga Blaugranas ukázal, že plátať diery v kádri týmto štýlom je nezmyselné. Barcelona sa presvedčila, že hráčov musí kupovať na adekvátnej úrovni alebo sa pozrie do La Masie. Preto sa v tejto sezóne v prvom tíme objavili Pérez a Fati. Nie je to náhoda.

Podľa denníka AS zavážila aj skutočnosť, že Dembélé na tom bude psychicky lepšie, ak Barcelona nového hráča nekúpi. Klub postrehol skutočnosť, že Dembélé sa v určitých návykoch zlepšil a posledné zranenie je jednoducho nešťastná náhoda. Barcelona chce dať Dembélému dostatočný priestor, aby sa úplne zotavil. Možný príchod iného krídelníka by dal hráčovi na známosť, že klub s ním veľmi nepočíta.

Madridský denník AS informuje, že klub sa v tejto situácii spolieha na svojich odchovancov Carlesa Péreza a Ansu Fatiho. Valverde je presvedčený, že mladíci môžu mužstvu v istých momentoch pomôcť. Pokiaľ Messi, Suarez a Griezmann budú mať nejaké problémy, odchovanci môžu zaskočiť. AS dodáva, že Barcelona vo veci kúpy nového útočníka môže zmeniť názor jedine vtedy, ak z hry kvôli zraneniu vypadne ďalší útočník základu.

zdroj: as.com
foto: facebook

LaBrie

0
2019-12-03 08:57:12

To je napad, zase niekto na lavicku ako vlani......

kluc

13
2019-12-03 09:06:27

Pekne Perez a Fati ne volaky 30 ročný smotko bude zaberať aj tých minimum minút čo by dostali.
Myslim že všetci traja z MSG budú hravat každý zápas 60-70 minút takže myslím že v pohode.

jokerito

-5
2019-12-03 09:35:50

Poslat do Psg nech znizia cenu za NEymara . Pripadne im dat aj Rakitica...

myzuFCB

9
2019-12-03 09:37:28

načo? Máme Fatiho predsa a aj Griezman tam hráva tak načo? Máme z čoho vyberať netreba ďalšieho hráča na túto pozíciu

Zorrrro

-4
2019-12-03 10:14:53

Uz teraz je kompletna utocna trojka MSG a na lavicke Ansu s Perezom, ja toto naozaj stale nechapem....

Malloy

2
2019-12-03 10:46:30

Je tam perez je tam fati neviem co špekulujubskusit ich aked sa nechytia žiaľ bohu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.