Clement Lenglet si musí dávať pozor na žlté karty. V doterajšom priebehu La Ligy ich nazbieral už 4 a do El Clásica zostávajú ešte 2 ligové zápasy. Stačí jedno žlté napomenutie a Francúz bude na jeden zápas suspendovaný.

Ernesto Valverde a Clement Lenglet sa musia zamyslieť nad tým ako tento problém vyriešia. Existuje možnosť, že sa nedohodnú na ničom a 24-ročný stopér bude hrať dovtedy, kým nedostane piatu žltú kartu v sezóne. V súčasnosti sa zdá, že suspendácia Lengleta nie je pre Barcelonu priveľký problém, pretože do hry sa vrátil Samuel Umtiti a Blaugranas tak majú troch spoľahlivých stopérov. Umtiti proti Leganes a Borussii Dortmund odohral veľmi dobré zápasy.

Barcelona však vzhľadom na neistý zdravotný stav Umtitiho musí do úvahy vziať aj iné možnosti. Jednou z nich je, že Lenglet dostane žltú kartu v zápase proti Mallorce a trest si odpyká v zápase proti Realu Sociedad. Na El Clásico bude k dispozícii. Na druhej strane je potrebné pripomenúť, že Real Sociedad v tejto sezóne predvádza veľmi dobré výkony a v súčasnosti sa nachádzaj na 4. mieste. Okrem toho zápasy na Anoeta sa Kataláncom nehrajú jednoducho a preto súboj nemôžu vypustiť.

zdroj: as.com
foto: facebook

mikimi122

15
2019-12-06 12:19:43

Až tak by to nevadilo, keďže máme Umtitiho, ktorý už začína hrať čoraz viac. Umtiti z posledných zápasoch podľa mňa hral lepšie ako Lenglet a tu sa plne ukazuje aký je medzi nimi rozdiel. Možno ten rozdiel ešte nie je obrovský, ale je tam. Dúfam, že sa Big Samovi už budú vyhýbať zranenia.

Milan87

14
2019-12-06 12:51:52

Nebyt tých jeho zraneni už je na úrovni VVD. A aj v rej LM by nám vlani pomohl...

kluc

15
2019-12-06 13:26:58

Lenglet je najspolahlivejsi keď beriem do úvahy oboje- výkon aj zdravotný stav.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.