Po zápase s Barcelonou, v ktorom Mallorca prehrala 2:5, predstúpil pred novinárov aj Take Kubo. 

Take Kubo odohral na Camp Nou svoj prvý zápas proti Barcelone. Odchovanec La Masíe sa nevyhol piskotu domácich tribún, ktorý spôsobilo jeho rozhodnutie upísať sa Madridu namiesto návratu do Katalánska. Japonský futbalista, jednoznačne najlepší hráč Mallorcy, priaznivcom rozumel. 

"Bolo to rozhodnutie divákov. Ja som sa rozhodol a oni majú plné právo pískať na mňa, myslím si, že som si to zaslúžil. Boli však aj takí, ktorí mi tlieskali a podporovali ma. Nezarmútilo ma to, je to spôsob, akým vnímajú svojho súpera - nie ako osemnásťročného chlapca, ktorý hrá jednoducho celkom dobre futbal," povedal po zápase pre mikrofóny Movistar La Liga. 

Kubo na pôde Barcelony vynikol svojimi prienikmi, zahrával štandardky a po jeho iniciatíve Mallorca strelila druhý gól. "Mal som to šťastie odohrať celých deväťdesiat minút. Robil som, čo bolo v mojich silách, ale na body to nestačilo," zakončil. 

Zdroj: marca
Foto: marca 

Nick

17
2019-12-08 22:53:03

Velmi sikovny chlapec. Dufam ze uspeje a ukaze ake hluposti porobili ti vo vedeni

Teo07

-13
2019-12-08 23:44:22

Tak, tak. Zničilo vedenie celú Barcelonu.

kov3

10
2019-12-09 07:18:57

Cct sa nezaprie ani v predvianočnom čase...

singo1

8
2019-12-09 05:10:39

Len aby raz takto nepískali aj na puiga ak chlapcovi už dôjde trpezlivosť a úpise sa inému veľkoklubu

JURITO

24
2019-12-09 07:59:29

Nechapem ludi co tu furt vypisuju jak vedenie to pokaslalo. Proste v klube je nastaveny nejaky system,ten system nedava asi mladym milion rocne ck kolko ziadal. Real mu to dal a prijal to. To nie je chyba vedenia ze chalan isiel za peniazmi.

A sorry ale to nie je argument ze “ale hlavne ze ten a ten beru x milion bla bla”. Veci nie su ciernobiele. Ak by mu dali tie peniaze co chcel tak dalsi mladik co by sa objavil s talentom by chcel tiez tolko,lebo sak “ked on ma tolko preco ja nie?” Chapete? Tam nejde len o prniaze ale cely princip ze by to malo nasledky v mladeznickych timoch. Barca chce hracov naucit aby hrali pre klub a nie pre prniaze.

Je to podobne ako pripad Neymar z principu. Psg dalo 220 melonov a vieme vsetci co to urobilo s trhom. Sialene prehnane sumy zacali lietat za priemernych hracov

sid1

5
2019-12-09 08:11:08

presne. Plus nemozem si pomoct ale on je asi ako dalsich x podobnych hracov ako Suarez, Rafinha atd. Nevravim, ze nemoze rast ale neni to ziadny Leo napriek snahe medii kazdy rok vyrabat novych Leov. Plus Real ten kazdeho koho kupi nazve novym Ronaldom (myslim brazilskeho) a talentom co sa rodi raz za 50 rokov. Cisto marketing.

emiliano

1
2019-12-09 08:37:47

Je to tak, ako píšete, 18 ročný nemôže pýtať 1 mil. ročne. Pokiaľ to nie je super talent. A on sa tak javí, vidno to na sebavedomí, vedení lopty, hre 1na1, driblinku. A potom platí výnimka, lebo ak sa bude vyvíjať prirodzene, má Real extra hráča. Kúpime hotového a ten nie je tak dobrý ako on a dáme mu niekoľko miliónov ročne a potom sedí alebo ide na hosťovanie, ale odchovanec môže byť akokoľvek dobrý, ale má byť skromný ? Lebo ten doma sa nám zdá všedný a ten zvonku super. Viď Puig, hrá 3. ligu, hoci vidíme, že je lepší, ako viacerí, ktorí hrajú.

JURITO

13
2019-12-09 08:45:49

Rozmyslas strasne kratkodobo. Myslis ze Barca nema 1 milion keby chcela? Jasne ze maju,ani by si to nevsimli. Pravdepodobne aj vedia ze by v buducnoati zarobili na nom. Lenze tu ide o to co som pisal predtym.Ze by to malo velky vplyv na mladez z dlhodobeho hladiska. Kazdy talent by zacal pytat tolko a 90% z nich casom zapadne prachom a Barca na nich prerobi.

Dalsia vec ze vsetci pozname pribeh Messiho. Barca mu bola ochotna vsetko zaplatit a postavit mu zivot na nohy pretoze videli ze to ma vyznam a ze je to niekto specialny. Ak by mali ten isty pocit pri Kubovi tak by mu ten milion dali.Ocividne to tak nevidia a pravdepodobne to vedia lepsie jak my.Mozno im nesedi mimo ihriska daco,co my ani netusimenze co sa tam deje.Je toho proste vela co moze byt dovod preco mu nedali kolko chcel

adriano

2
2019-12-09 13:12:51

Neviem prečo pískali na Kuba.Za tu záležitosť snim je zodpovedný segura ktorý radšej zdrhol lebo napáchal viacej škody ako osohu.Kedze segura odpálil Kuba vyhováral sa na vysoky plat že pýta pre istotu doviedli do b tímu abeho a koľko mu dali rocne?Kubo nemôže zato že dopadol tak že musel odísť kôli sankciám preč a za ktoré je zodpovedné že sa len vedenie.Je nad slnko jasné že tu nejde o žiadny milión euro ale o neschopnosť niektorých ľudí ktorý už v klube nepracujú.Vidime to aj na prípade mladého puiga ktorému nedajú šancu len preto aby predali starých hráčov za čo najlepšiu sumu a preto musia hrať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.