Pred novinármi sa po včerajšom zápase proti Malorke objavil aj Sergio Busquets. Defenzívny záložník Barcelony podčiarkol, že Leo Messi môže hrať dovtedy, dokedy bude chcieť.

Dobrá séria

"Sme na ceste, po ktorej treba kráčať. Zlepšujeme sa krok po kroku, aby sme boli na dobrej úrovni v momente, v ktorom sa začína druhá časť sezóny."

Leo Messi

"Dá sa povedať, že to bol ďalší bežný deň. To, čo povedal o ukončení kariéry, bolo trochu vytrhnuté z kontextu. Vieme, že v kariére môže pokračovať ešte dlhý čas. Má také podmienky, že sám rozhodne o tom, dokedy bude hrať."

Ivan Rakitić

"Nedostával veľa príležitostí na hru, ale po celý čas pracoval a čakal na svoju šancu. Je to rozhodnutie trénera. Rakitić je hráčom, ktorý je v tíme veľmi užitočný."

Tridente MSG

"Rozdiel nakoniec robia útočníci. Je normálne, že Griezmanna niečo stálo, aby sa prispôsobil hernému štýlu Barcelony, ale postupne sa adaptuje na automatizmy v hre a to je pre nás veľmi dobrá správa."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Milan87

6
2019-12-08 13:19:33

Ta jesen môže byť poznamenaná tou pripravou na troch kontinentoch ála cirkusanti.
Verim že jar bude ovela lepsia. Konecne je aj ta liga viac napinava keď ten puttamadrid tak netape a je tu aj lopetegiho sevilla a ktomu sociedad.
Atleti su už asi mimo ale to má netrápí lebo ich futbal je pre mňa už 3-4 roky úplný grc.
A Barca sa nám nastastie rozohrava do krásy. Akoby ten siesty zlatý míč nasho kapitána našhavil celé mužstvo.
Včera po dlhej dobe bolo na hracoch vidiet že majú radost z futbalu ako deti na dvorku.

retep808

6
2019-12-08 13:48:10

Suhlas! Prijemne divadlo na večer????????⚽⚽⚽⚽⚽

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.