Tréner FC Barcelona pozitívne ocenil fakt, že Barcelona dokázala zvíťaziť nad Interom Miláno aj napriek tomu, že mala istý postup a nasadila rezervný káder.

Zápas

"Museli sme si dávať veľký pozor na útočníkov súpera, ktorí sú veľmi silní. Sme spokojní, pretože išlo o náročný zápas. Inter hral o všetko a naši hráči výborne odpovedali. Niekoľko z nich debutovalo v Lige Majstrov."

Ansu Fati a Carles Pérez

"Obaja sa k prvému tímu pripojili v tejto sezóne. Sú mladí, v prípade Ansu veľmi mladí a tento zápas bol veľmi ťažký, preto Fati začal na lavičke. Inter má skúsených obrancov, ktorí neinkasujú veľa gólov, ale Carles vie vystreliť, robí to s ľahkosťou. Ansu je strelec a hoci od istého času má menšie problémy, strelil gól. Sme nadšení, že najmladší strelec histórie Ligy Majstrov hrá za nás. Okrem toho máme radosť z toho, že sme vyhrali vďaka dvom odchovancom."

Neto

"Chcel som, aby hral, pretože vidím ako dennodenne trénuje. Vieme, že je skvelým brankárom. Marc je v neuveriteľnej forme, máme dvoch veľmi dobrých brankárov. Ľudia chceli vidieť, ako sa prevedie Neto a my mu veríme, vieme, že je istý."

Ligy Majstrov

"V tejto súťaži nemôžete mať nikdy horší deň. Musíte súťažiť na veľmi vysokej úrovni celých 90 minút vo všetkých zápasoch. Za 5 alebo 10 minút môžete vypadnúť. Liverpool v uplynulej sezóne prehral v základnej skupine 3 zápasy, my ani jeden. Neskôr sme prehrali jeden zápas a Liverpool sa stal majstrom. Tu sa za chvíľku slabosti trestá. Treba sa tomu vyhnúť."

Motivácia hráčov

"Máme záväzok voči klubu a voči súťaži. Naši hráči to cítia. Tento zápas bol ťažký, mohli sme prehrať. Sme spokojní, ukázali sme, že chceme víťaziť vždy a všade. Dnešný deň nebol výnimkou."

Dobrá forma

"Darí sa nám, ale radšej sa na to pozerám ako na niečo kontinuálne. Museli sme si prejsť cez ťažké chvíle, aby sme sa sem dostali. Mali sme problémy, zranených hráčov, ktorí chytali formu za behu. Skupinová fáza bola ťažká, museli sme trpieť."

Mladí hráči

"Boli v ťažkej situácii, všetko sa hodnotí z pohľadu výsledku. Práca je však viditeľná aj tak. Je dôležité, aby mladí hráči získavali sebadôveru a boli presvedčení, že sa na nich môžeme spoľahnúť."

El Clásico - strach zo sankcií?

"Zachádzame príliš ďaleko, verím a myslím si, že zápas sa odohrá. Nech je to normálne. Ľudia budú môcť vyjadriť svoje názor a bude prítomná sloboda slova. Podľa mňa sa zápas bude konať, hoci sa objavia nejaké problémy s tým ako sa dostať na štadión. Je čas, aby sme hrali, čakáme od októbra."

Carles Aleñá

Neprekvapil ma, je to skvelý hráč. Chcel by som mu dať viac minút, ale máme veľa záložníkov. Nasadzoval som iných, ale verím v neho. Myslím si, že je pre nás užitočný a bude aj v budúcnosti. O tom nepochybujem.

zdroj: marca.com
foto: facebook

kacejik

4
2019-12-11 00:49:14

Ernesto všetko perfektne povedané ja som ti veril verim a budem veriť si výborný tréner a taktiež verím ze tuto sezónu bude treble a chcel by som vidieť Riquiho čoraz častejšie v hre je to zop hráč a bude jeden z najlepších zaloznikov sveta

marke7

26
2019-12-11 08:27:59

Celou dobu, jak to čtu, tak si říkám "jo, konečně mluví docela rozumně", ale pak si opět neodpustil to slovo :D

Rasto

2
2019-12-11 21:10:24

Tak, tak, ale už tretiu sezónu trpia hlavne fanúšikovia FCB.

Fcb1231

9
2019-12-11 08:39:18

No nič ,musíme ho pretrpieť

andres550

9
2019-12-11 09:17:05

Naši hrali výborne aj bez útočného tria GSM, v zálohe hral výborne Aleñá, aj keď škoda, Inter s ich hráčmi a hrou sa mi páči viac ako Borussia, želal som si ich postup z druhého miesta...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.