Podľa španielskeho denníka AS je brazílsky ľavý obranca Luis Filipe (24) od piatkového odpoludnia oficiálne hráčom Atletica Madrid. Hráč podpísal 5 ročnú zmluvu s klubom potom, čo úspešne absolvoval lekársku prehliadku na klinike FREMAP Majadahonda, ktorá bola vedená pod dohľadom doktora Villalóna.

Hráč bude prezentovaný médiám v utorok alebo v stredu kvôli prezidentovi Enrique Cerezovi, ktorý je momentálne na služobnej ceste v Argentíne. Kým Cerezo nie je v Madride, Luis Filipe nebude oficiálne predstavený ako hráč Atletica. Hráč sám bol v Madride aby absolvoval lekársku prehliadku, ale vráti sa čoskoro do Coruñe aby sa rozlúčil so spoluhráčmi a technickým personálom.

Prestupová suma bola údajne dohodnutá vo výške 10 miliónov eur plus dva milióny v bonusoch založených na počte odohratých zápasov a vyhratých titulov. Podľa AS bol Ruben Perez zaradený do obchodu, keď bol poslaný do La Coruñe na dve sezóny. Obe strany boli veľmi "spokojné a šťastné" s prestupom, ale odmietli situáciu ďalej komentovať. Všetko bude zverejnené na tlačovej konferencii v deň prezentácie.

Luis Filipe je štvrtá hlavná posila keď do klubu prišiel postupne Fran Merida, Mario Suarez a Diego Costa.

Zdroj : totalBarca, AS

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.