Martín Ødegaard poskytol rozhovor pre denník Noticias de Gipuzkoa. Nór aktuálne pôsobí na hosťovaní v Reale Sociedad, s ktorým si Barcelona zmeria sily už tento víkend. Mladý futbalista pripustil, že mohol prestúpiť aj do Barcelony.

Prestup do Barcelony

"Záujem o mňa malo veľa klubov, ktoré hovorili s mojim otcom. Ja som nehovoril s nikým. Otec raz skutočne vycestoval do Barcelony, ale nakoniec z toho nič nebolo."

Herný štýl sedí viac na Real?

"Možno to tak je (smiech). Ale myslím si, že Real chce takisto hrávať pekným štýlom a hrať ofenzívne, sám neviem... Páči sa mi španielsky futbal. Všetky mužstvá hrajú pekne. Chcem sa držať pri lopte a prevziať kontrolu nad zápasom."

Messi a Cristiano

"Obaja sú najlepší hráči na svete. Hrať proti nim je niečo výnimočné. Veľmi mám rád Messiho herný štýl. Môžem sa od neho veľa naučiť, sledujem ako vykonáva určité veci. Messi však hráva na inej úrovni. Moju hru s tou jeho ani len nechcem porovnávať, ani v ničom inom (smiech). V každom prípade je úžasný!"

Aktuálna forma Barcelony

"Teraz hrá veľmi dobre. Myslím si však, že môžeme poraziť aj tie najlepšie tímy. V zápasoch proti Realu a Atléticu sme hrali dobre. Stretnutie s Barcelonou je výnimočné a chceme hrať dobre. Hráčom Barcelony môžeme narobiť problémy. Vieme, že katalánsky tím nebol schopný vyhrať na Anoeta vyše 7 rokov. Musíme sa tomu postaviť čelom a v sobotu to tak urobíme."

zdroj: Noticias de Gipuzkoa
foto. facebook

MisoVasko

14
2019-12-13 12:29:53

Naco by nám byl klučina za pár míču? Z toho se nedá nic proprat. Zato ze 160 míču za Coutinha je slušný bakšiš

Lukahimself

-13
2019-12-13 12:32:26

Díky bohu :)

marke7

11
2019-12-13 12:42:52

Vtipné, jak už snad jen ze slušnosti někteří prohlašují, že Ronaldo je nejlepší na světě.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.