Zdá sa, že valec menom Barcelona sa po nepresvedčivom začiatku sezóny dostal do optimálnych otáčok. Barca zvládla ťažké zápasy proti Dortmundu, Atléticu a aj bez opôr vyhrala na milánskom San Sire. Pred stredajším El Clásicom čaká katalánsky veľkoklub generálka, v ktorej sa očakáva ďalšia výhra, tentokrát v San Sebastiane.

Súper Barcelony - Real Sociedad hrá v tejto sezóne nad očakávania. Drží sa na výbornej štvrtej priečke s odstupom sedem bodov na vedúcu dvojicu Barca – Real.  Práve s kráľovským veľkoklubom prehral pred tromi týždňami 1:3. Dopadne proti Kataláncom podobne? Alebo prekvapí a vezme favoritovi nejaké body?

Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,73. Na remízu či nebodaj jednotku sa takmer vôbec nehádže. Napríklad na výhru hostí aspoň o dva góly je kurz 2,78. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Zdá sa, že od prekvapujúcej remízy so Slaviou na Camp Nou sa hra Kataláncov zlepšila. Od tohto duelu s českým tímom už len  víťazí – sedem výhier v rade,všimol si vo svojej analýze tipér zvncek. 

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.