Imanol Alguacil absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom s Barcelonou, ktorý sa odohrá o 16:00 na Anoeta. Najdôležitejšie výroky trénera Realu Sociedad si môžete prečítať nižšie.

"Myslím si, že fanúšikovia sa na tento zápas mimoriadne tešia. Vstupenky sa vypredali, štadión bude plný, to hovorí za všetko. Zdá sa mi, že vzhľadom na našu hru sú očakávania vysoké. Ľudia vedia, aký tím zajtra uvidia."

"Zastaviť Messiho je nemožné. Ani Ernesto Valverde by nedokázal nájsť cestu. Musí mať jednoducho zlý deň. Pre mňa je to najlepší hráč v histórii, jeho spoluhráči nie sú na tak vysokej úrovni ako on, ale k tejto úrovni nemajú ďaleko. My takisto neprezentujeme zlú úroveň."

"Barcelona takmer vždy vyhráva. A je jedno, čo robí súper. Musíme si odohrať svoj zápas, nemôžeme očakávať, že súper bude mať zlý deň. Pokiaľ budeme mať zajtra svoj deň, budeme blízko k tomu, aby sme mohli súperiť a zápas vyhrať."

"Musíte urobiť veľa vecí, zvlášť ak pred vami stojí taký tím ako Barca. Z dvoch šancí strelí jeden gól. Čím efektívnejší budeme v pokutovom území, tým vyššie budú naše šancu na výhru. Hráme, aby sme mali šancu a strelili gól."

"O tom, či máte šancu vyhrať, rozhoduje veľa faktorov. Barcelona má veľmi veľa argumentov, pretože je potrebné urobiť všetko dobre. Aj napriek všetkým prednostiam ma Barca neznepokojuje."

"O Griezmannovi môžem povedať samé dobré veci. Antoineho si vážili všetci vďaka tomu, čo tu robil. Som rád, že sa mu darí."

"Trávnik vo všeobecnosti nie je dobrý, ale nevyzerá zle. Je tvrdší, ale lopta sa pohybuje rýchlo. Reakcie hráčov sú pozitívne."

"Počítame s fanúšikmi. Našim jediným cieľom je to, aby po zápase boli hrdí na svoj tím. Vybehneme na trávnik, aby sme zo seba dali všetko."

"Vieme ako hrať s Barcelonou. Nemôžeme myslieť priveľmi na súpera, ale musíme sa sústrediť na seba, to nás priblíži k víťazstvu."

"Aj oni majú svoje slabé stránky, trpia, keď je línia priveľmi vpredu. Lenglet a Piqué, pokiaľ budú hrať, majú takisto svoje slabé stránky. Prídu momenty, kedy to budeme môcť využiť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: realsociedad

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.