FC Barcelona včera na Anoeta získala len bod za remízu 2:2. Poďme sa pozrieť na niektoré aspekty zo zápasu.

Najlepšie: Gerard Piqué

Katalánsky obranca bol najlepším hráčom na trávniku. Stopér ukážkovo plnil svoje úlohy, často usmerňoval svojich spoluhráčov a chránil hostí od ďalších inkasovaných gólov. Čo viac, ofenzívna akcia Piquého z poslednej minúty sa mohla skončiť pokutovým kopom, no hlavný rozhodca mal iný názor.

Najhoršie: Dvojaký meter rozhodcu

Barcelona neodohrala vynikajúci zápas. Môžeme povedať, že prvá pol hodina bola z jej strany slabá, ale výsledok 2:2 je v kontexte udalostí na trávniku aj spravodlivý. No hnevá dvojaký meter hlavného rozhodcu, ktorý Realu Sociedad odpískal pokutový kop a Barcelone za ten istý zákrok na opačnej strana trávnika, už nie. Javier Alberola sa pritom ani neunúval pozrieť si situáciu prostredníctvom VAR. Pritom išlo o zákrok, kvôli ktorým sa VAR zaviedlo do La Ligy. Je to mätúce a VAR v takomto prípade stráca zmysel.

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

gabo

14
2019-12-15 10:20:34

Nejhorší byl přístup, to jsem si myslel po posledních utkáních, že máme za sebou

Nalim

4
2019-12-15 10:26:28

Mužstvo nemá sebareflexiu, pozrieť sa pravde do očí, že sme priemerným mužstvom hlavne, ak Leo nemá svoj deň a sám nerozhodne zápas.

Lusci

21
2019-12-15 10:27:36

Najhoršie: a) záloha sa volala Frenkie a 2 kužeľe.
b) Gargamel a trpeli sme.
Najlepšie: a) Konečne poriadny výkon Piquého.
b) máme aspoň bod (viac si aj tak nezaslúžili).

pmadar1

top komentár
41
2019-12-15 10:34:51

no, ja budem možno trochu kontroverzný. ale som taký a vyjadrím sa absolútne úprimne. kvôli neodkladným povinnostiam som včera zápas nepozeral naživo. sledoval som len textový prenos a komentáre fanúšikov tu. podľa komentárov sme boli úplne rozdrvení a RSSS nás dominantným spôsobom rozbil. s malou dušičkou som si dnes pustil celý zápas v očakávaní najhoršieho. namiesto toho som videl totálne vyrovnaný zápas s jedným lepším mužstvom - FC Barcelona a jedným mierne horším - RSSS. Veď my sme domácim nedovolili dostať sa ani do jednej jedinej šance. ani do jednej. a my sme naopak pri lepšej efektivite mohli úplne v pohode nastrieľať 3 góly k tým dvom. počítajte: šanca Suáreza v prvom polčase, nájazd Griezmanna v druhom, gólová hlavička Piquého, a neodpískaná čistá penalta za faul na Piquého. domáci nemali nič len vďaka výbornej pozičnej hre celého tímu. behali sme, presovali, slušne útočili. ja fakt neviem, čo sa u ťažkého súpera hrajúceho v dobrej forme malo diať inak. a vyčítať po takomto výkone čokoľvek Piquému je neuveriteľné, pretože odohral dokonalý zápas bez jediného prehraného súboja. na anoete sme nevyhrávali ani za najlepších čias guardiolovmu supertímu. opakujem svoj názor, včera sme hrali výborný zápas so slabšou koncovkou. ak by sme vyhrali 4:1, či 5:2, komentáre by boli iné. a asi teraz schytám od miestnej úderky világoš, ale nevadí. má niekto, aspoň niekto rovnaký názor, ako ja?

rendydutson

10
2019-12-15 11:03:07

Plne s tebou suhlasim pmadar1... niesi tu sam, ale ked sa nevyhra zapas, tak sa tu hlavne ozyvaju “papierovy trenery a gaucovy futbalisti” ... vcera sme hrali dobre, az na koncovku, kludne to mohlo byt aj 2:5 pre barcu, zapas hned od zaciatku ovplyvnil rozhodca, taku penaltu ako proti nam som uz dlho nevidel a na zaver rozhodca dokazal svoju “objektivitu” tym, ze zakrok na Piqeu-ho totalne odignoroval... a nezasiahol ani VAR...

maryann

10
2019-12-15 11:05:02

pmadar - dakujem Ti za ten nazor - neda sa dat 10 + siek,tak Ti davam tu jednu za 10

PETERKRIZAN

0
2019-12-15 11:23:27

V podstate o vyhru 3:1 nas pripravil rozhodca,mali sme šancí 5 -nasobne a niektori sa tu idu zblázniť,urazaju trenera,urážajú hráčov,nonstop to iste,tiez myslim,vyrovnany zapas ovplyvneny rozhoscom,ziadna katastrofa

Milan87

6
2019-12-15 11:24:23

Pmadar já stebou suhlasim. Zapas som pozeral ale tie komenty počas zápasu tu necitam vzasade NIKDY.
Ono sa tazko argumentuje keď miestny fifamanagery co mali za pepa 12 rokov tomu rozumeju viac ako trenéry.
Ono ani za poslednej sezony pepka to nebolo nic extra.
Tu majú problém so spojenim trpely sme.
Já sa pytam netrpeli sme za cias pepka proti chealsea alebo interu??? Alebo si naozaj niekto môže mysliet že sme boli v kazdom zápase o triedu lepší a tie prehry boli vzdy iba náhoda????
Tu sa píše akoby barca so xavim každého drtila 8:0. Ale tak to naozaj nebolo. Holt fans na youtube nenahravaju zostrihy prehier.....

Cizinkx

4
2019-12-15 12:18:43

Tak to já treba nesouhlasím. Už jen z duvodu jak píšeš pozičně skvělá hra celého týmu. Kor když záloha absolutně nefungovala a hráči Socek pres ní přecházeli jedna básen. A o tich šancí bych pomlčel, protože socky šance měli, nehledě že každý jejich brejk smrděl. CCa od 60 minuty naše záloha odešla uplně a Socky tam procházeli jak nic a tlačily nás vzniklo z toho x brejku kdy pique od stegena vyrážel pryč před dorážkou do prazdné nebo hráči socek chyběl kousek k zakončení před stegenem. Tak tu prosím tě nepiš něco o takticky zvládnutém zápase. Jestli tohle je známka zvládnutého zápasu, kdy nás soupeř přehrál, tak nechci vidět zápas v LM, protože sebelepší tým ty šance promění. Socky jsou na nás vždy nabuzení jsou těžkým soupeřem, proto vysledek beru takový jaký je. Bod se počítá. Ale lidem spíš jde o to jak snadno se běhavý soupeř proti nám dostane do šance jak snadno do brejku. Jaký problém s nimi máme a i tak nasadíme starce do zálohy. A hráče který fyzicky uplně odešel už v 55 minutě. Neřeším penaltu. Tohle je problém mi máme zatím štěstí že Stegen je absolutní world špička protože tich golů by bylo už dvojnásob na našem kontě.

Milan87

4
2019-12-15 12:27:58

Tak dali 2 góly. Jedná bola darovana penalta a jedna chyba stegena. Pozeral si ten zápas vobec???
Keby im nepomohol rozhodca a nás brankar tak maju hovno

quentin

1
2019-12-15 15:40:52

Áno, ja. Máš recht a plus.

mazanyhrac

7
2019-12-15 10:35:15

Chce to prostě nasazovat mladý pušky, dodají drajf. Staří pardálove už vyhráli všechno. Logicky už nikdy nebudou fyzicky tak makat. Měl by dostat prostor Piug, Wague, Alena, Perez a Arthur (až bude zdravý). Ale to bych chtěl od nosáče příliš. On pojede na jistotu, ale v LM nás vysekne první dobrej tým, protože už všichni vědí, že stačí na Barcu vlítnout a nebude vědět kam skočit. Přesně to, co si dřív nikdo netroufl, protože ta kombinace byla taková, že se to skoro nedalo.

plcd

0
2019-12-15 11:23:43

Koľko zápasov "Barcy B" máš odsledovaných,majú na to mladé pušky?Ináč hrajú dnes o 18:00 doma.Zatiaľ sú na 7.mieste(3.ligy),tiež majú problémy dať viac gólov,za 16 kôl dali len 22 gólov.

mazanyhrac

6
2019-12-15 11:36:31

Který z těch hráčů, který jsem jmenoval hraje za béčko? Jedině snad Puig a ten z fleku může nastoupit v áčku.

FCBarcelona2018

0
2019-12-15 12:24:32

Mňa ani tak neserie to, že sme "iba" remizovali, ale to, že v poslednom období sa čoraz častejšie objavujú rozhodcovia, ktorí v zápasoch Barce jasne nadržiavajú súperom Barce. Dvojaký meter je do očí bijúci a najhoršie že výrazne tým ovplyvňujú výsledky ako aj celkový unfair priebeh La Ligy. Hlavne že všade sa neustále hovorí a píše o rešpekte a férovosti v zápasoch. Skutočnosť je však absolútne iná. Treba sa len pozrieť na zápasy Realu. Ten takmer v každom druhom zápase zahráva pokutový kop a je jedno či doma alebo vonku. Stavím sa, že aj v dnešnom s Valenciou bude minimálne jeden zahrávať. Peréz má veľmi dlhé chápadla a bezodný účet.

gabo

4
2019-12-15 13:08:06

Ono je to i politická záležitost,Katalanci chtějí pryč ze Španělska, tak jim to dávají vyžrat. Bratři Slováci predstavte si situací, že vaši Maďaři by se chtěli trhnout

marqueen

-1
2019-12-15 13:57:37

Súhlasím s Cizinkx, zas otrasný zápas pre Barcu. Hrali sme slabo, loptu sme neboli schopní udržať, kopa nahrávok len dozadu, ešte šťastie, že nenahrali pri tých nahrávkach nášmu brankárovi súperovi na gól. Akonáhle na nás súper vlietne, začne nás presovať, tak sme hotoví, nevieme ani kde nám hlava stojí, nie sme schopní loptu udržať a prejsť do útoku, len dozadu alebo naverímboha odkopávať. Len vďaka slabšej individuálnej kvalite súpera nám nedali viac gólov, lebo mali na to nábeh. Naša hra vonku je stále katastrofálna, len doma hráme lepšie a tak je to už roky....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.