Hráč Realu Sociedad Ander Guevarra poskytol rozhovor pre médiá, v ktorom hovoril o včerajšom zápase proti Barcelone.

Považuje bod zo zápasu proti Barcelone za úspech?

"Tak, áno. Keď hráte proti mužstvám tohto kalibru a Barca k vám pricestuje ako líder, je dôležité, aby sme získali nejaký ten bod. Tento výsledok má však pre nás horkú príchuť. Odohrali sme dobrý zápas a mali sme šance na streleniu gólu. Ak by sme vyhrali a siahli na tri body, bolo by to oveľa lepšie."

V tom zápase si sa veľa napracoval.

"Áno. Budem dobre spať. Museli sme veľa behať. Nedokázal by som však povedať, s kým som mal najviac práce. Keď čelíte takýmto hráčom, každý vám môže narobiť veľké problémy. Ak by som mal na niekoho poukázať, bol by to Messi. Vždy, keď dostal loptu a priblížil sa k pokutovému územiu, bolo to ťažšie."

Úprimne - mali ste kopať penaltu po faule Busquetsa?

"Hneď na začiatok musíme povedať, že som nevidel žiadne opakované zábery. Videl som len to, čo sa stalo na trávniku. Musím si to pozrieť ešte raz, spomalene. Myslím si však, že pokutový kop odpískaný pre nás, bol jasný. Druhá akcia, v ktorej sa zdalo, že Barcelona mohla získať pokutový kop, nie je pre mňa jasná. Sám neviem. Zdá sa, že sa tlačili obaja hráči. Najprv za dres ťahal jeden, potom druhý. Nedokážem povedať, či tam bola penalta."

Hráte teraz kvôli VAR s väčším strachom?

"Nejde o strach. Musíte si byť vedomí toho, že niektoré kontakty, ktoré predtým hlavný alebo čiaroví rozhodcovia nevideli, sú teraz zrejmé. Takže musíte byť opatrnejší. Existuje väčšia neistota. Pri každej o trochu polemickejšej udalosti sa všetko zastaví a stať sa môže všetko."

zdroj: Onda Cero
foto: facebook

Mascherano

15
2019-12-15 15:27:24

Tak jasné.. pre nich penalta jasná ale pre nás až tak nie

2sjr

10
2019-12-15 16:00:49

Čo už nebude kadiť do vlastného hniezda.

kov3

6
2019-12-15 17:45:34

Jasné že ste mohli vyhrať. Stačilo dať o gól viac....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.