Tréner Realu Madrid absolvoval pred zajtrajším zápasom proti Barcelone na Camp Nou tlačovú konferenciu.

Forma Realu pred Clásicom

"Myslím si, že sme v dobrej forme. Už nejaký ten čas hráme dobre. Sme v dobrej futbalovej aj psychickej forme. Zajtrajší zápas nás zastihol v dobrom momente."

Situácia pred zápasom

"Bude to iné. Normy sú normy. Bolo nám povedané, že z hotela musíme vycestovať spoločne a tak to aj bude. K tomu nemám viac čo povedať. Najdôležitejšie je to, že tento zápas odohráme."

Riziko opätovného preloženia zápasu

"V žiadnom prípade. Do tohto zápasu musíme vložiť všetku našu energiu a byť presvedčení, že sa odohrá. Je to jediný spôsob, ako sa na to pripraviť. Pokiaľ ide o vonkajšiu situáciu, mohli by sme takto sedieť a rozprávať sa aj celý týždeň. Zajtra budeme hrať a do hry vložíme všetku našu energiu."

Rozhodcovia

"Rozhodcov je treba nechať na pokoji. Musia si vykonať svoju prácu. Aj rozhodca chce svoju prácu vykonať dobre. Tak ako my a Barcelona. Je to futbalový zápas. Na túto tému sa hovorí veľa, ale fanúšikovia chcú v konečnom dôsledku vidieť futbalové predstavenie."

Fede Valverde

"Hrá veľmi dobre. V klube má veľkú hodnotu. Real mal vo svojom kádri vždy najlepších hráčov. Valverde ukazuje, že tu môže hrať. Všetci sa na zápas proti Barcelone veľmi sústredíme. Ako tréner musím neskôr prijať správne rozhodnutie."

Starosti

"Nič ma neznepokojuje. Všetci sme spokojní z toho, že máme možnosť odohrať El Clásico. Spomínam si na to, keď som v tých zápasoch hral. Žijete preto, aby ste si mohli užívať takého momenty."

Situácia v Katalánsku

"Nič nemusím vysvetľovať. Nie som tu na to, aby som vysvetľoval takéto otázky. Mojou prácou je myslieť na to, čo sa deje na trávniku. Pracujeme, aby sme sa dobre pripravili na zápas. Je to jediná vec, ktorá nás zaujíma. Väčšina ľudí si chce užiť futbal."

Odpor Barcelony voči rozhodcom

"Neprekáža mi to. Nemyslím si, že Barcelona sa týmto spôsobom snažila vyvinúť väčší tlak. Každý môže hovoriť a myslieť si to, čo sa mu len páči."

Tímová práca

"Vždy je veľmi dôležitá. Takto to robíme. Držíme spolu. Máme v sebe veľa energie a entuziazmu. Nemám na mysli len zápasy, ale aj tréningy. Dobrá hra v zápase je dôsledkom každodennej práce. V priebehu zápasu sa môže stať všetko. Musíte byť pripravení a to je najdôležitejšie."

Pokrytie Messiho

"Vieme, komu čelíme. Barcelona má Messiho, ale my takisto máme svoju zbraň. Každý zápas je iný. Kedysi Kovačič veľmi dobre pokryl Messiho. Teraz však máme iný zápas s inou históriou. Uvidíme, čo urobíme. Chceme proti Barcelone odohrať dobrý zápas."

Držanie lopty

"Nie je to tak, že ma otázka držania lopty vôbec nezaujíma. Existuje však aj mnoho ďalších herných aspektov. My jednoducho musíme ukázať našu najlepšiu verziu."

Camp Nou

"Neviem, či sa Realu hrá lepšie na Camp Nou. V týchto zápasoch musíme dať zo seba všetko počas celých 90. minút. Nemyslím si, aby štadión mal veľký vplyv na dianie na trávniku. Dúfam, že zajtra uvidíme veľký zápas."

Gareth Bale

"To, čo sa stalo kedysi, patrí do minulosti. Bale je teraz s nami a je súčasťou tímu. Je to dôležitý hráč a už to dokázal. Bude pripravený hrať, tak ako ostatní. O tom vôbec nepochybujem."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

Gabrieloo

13
2019-12-17 13:32:55

Nanestastie tento zapas nema favorita. Ale myslim si, ze Zidane nie je o nic lepsi trener ako nas Ernesto. A asi rozhodnu malickosti a verim ze to bude ta najmensia velka malickost menom Leo. Pred kazdym El Clasicom mam najvacsiu obavu iba z toho ci somaR Ramos neurobi nejaky likvidacny faul na Lea.

MisoVasko

-14
2019-12-17 14:04:48

Zidane dosáhl uspechy jen diky koupenym rozhodcim v lize mistru. V lize jsou jeho vysledky otresne v porovnani s mourinhem nebo ancelottim

rominho

20
2019-12-17 14:44:11

kedysi kovacic pokryl velmi dobre messiho:) aby otvoril dialnicu rakiticovi, zabudol dodat:)

GenialniErnesto

15
2019-12-17 15:12:30

Jo to byl tehdy od Zidana geniální tah :D

zasezase

4
2019-12-18 02:02:53

Jestli jsem byl spokojený s individuálním bráněním Messiho v podání Kovačiče? Každý den má svou historii. V daném momentu byl Mateo určen pro bránění Messiho, protože jsme se tak rozhodli. Zítra je ale nový zápas a nová historie. Uvidíme, co uděláme."
Toto povedal Zidane zas prekrucovanie jeho slov v podaní adminov.. To ma vytáča nikde nepovedal ze kovacic dobre kryl messiho

Ladislav

9
2019-12-17 15:04:13

Tvl ještě, že jsou ty protesty alespoň to bude ještě více vyhecované, ta atmosféra na tom zápase bude určitě neuvěřitelná.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.