Tréner Realu Madrid komentoval bezgólovú remízu s Barcelonou na pozápasovej tlačovke.

Zápas

"Zahrali sme koncentrovane po celých 90 minút. Bolo to dobré El Clásico, dobrý zápas. Chýbali len góly. Sme spokojní, pretože sme zahrali veľmi dobre proti dobrému súperovi."

Chýbajúca efektivita

"Necítim sa spokojne, mohli sme urobiť niečo naviac, ale taký je futbal. Pokiaľ máte gólové príležitosti, musíte ich využiť. My sme to neurobili."

Bale

"Všetci hráči hrali dobre. Bale v poslednom období nehrával často, ale dnes zahral veľmi dobre. Kroos a Fede na svojich pozíciách, Rafa, Sergio... Všetci. Mužstvo vynaložilo veľké úsilie. Ak na tomto štadióne hráte týmto spôsobom, zaslúžite si niečo viac."

Gól Balea

"Gareth ukázal, že je dôležitým hráčom. Chcel som, aby strelil gól, ale Mendy sa ocitol v tesnom postavení mimo hru."

Polemika

"Rozhodca a systém VAR neukázali na pokutový kop, ja s tým neviem nič urobiť. Zápas sa už skončil. Nemôžeme sa k tomu vrátiť."

Úroveň hry

"Sme spokojní, ale nedali sme gól. Hráčom však musím pogratulovať. Hrali sme na polovici súpera."

Chýbajúce góly

"Niekedy strelíme 2 či 3 a niekedy nie. Taký je futbal. Zápasy trvajú 90 minút, môžeme byť spokojní. Je to jednorazový prípad, chýbali nám čisté strely. Hráči si zaslúži viac."

Dojmy

"V posledných dvoch zápasoch sme sa ukázali z dobrej strany, ale chceli sme vyhrať. Musíte pamätať na to, že vo futbale niekedy robíte niečo dobre, ale nepodarí sa vám vyhrať."

Deň v Barcelone

"Všetko prebehlo dobre pre Real, Barcu aj futbal. Ľudia, ktorí si chceli pozrieť zápas, to aj urobili."

Fede Valverde

"Hral dobre, má vydarenú sezónu, zo zápasu na zápas je čoraz lepší. Tak ako veľa ďalších hráčov je pre nás dôležitý. Všetko je pre neho nové, pretože hrá pravidelne."

Absencia Busquetsa

"Neviem, čo sa stalo. Mal hrať, objavil sa na zozname. Vieme, akým je hráčom, ako je pre Barcelonu dôležitý."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Reekwon

32
2019-12-19 05:53:45

Real na rozdíl od nás hrál velmi dobře a to vítězství si bohužel zasloužil, jak říká Zidane. To co jsme opět předvedli, to už je na zamyšlení, jestli to nechce nový vítr v kabině. Vystřelit doma dvakrát na bránu je hodně smutný. Hlavně hrajeme POŘÁD, POŘÁD a POŘÁD stejně, Real je dost zkušené mužstvo, že to dokázala přečíst a proto byl neustále nebezpečný, dobře dostupoval naše hráče a vyhrát bitvu o střed hřiště, kde měl snad o dvě třídy lepší zálohu, než my. V létě je to na velkou obměnu kádru, protože se zraní dva hráči a najednou už není koho vystřídat, aby se oživila hra. Geniální střídání Vidala za Semeda asi nebude to pravé a čekat, že nás vysvobodí 16ti letý kluk, je utopie. Kádr potřebuje novou krev, Suárez odehraje skvěle jeden zápas ze tří, Griezmannn je na křídle úplně v háji. Hrozný pocit, když si představíš, že máš v útoku Messiho, Suáreze a Griezmanna a stejně za 90 minut trefíš bránu jen dvakrát a z toho jednou to byl De Jong. V létě je to na prodej Suáreze, Rakitiće, Vidala a Dembélého a na návrat Coutinha a povýšení do áčka Puiga + Koupit levé křídlo a udělat z Griezmanna středového hráče, jinak investice do něho byla k ničemu.

marke7

14
2019-12-19 05:57:27

Žádný nový vítr po tomhle nebude. Jsme první, takže Valverde je spokojený a vedení taky. Zvykl jsem si, že nic víc vědět nepotřebují.

emiliano

13
2019-12-19 07:47:01

Tak presne Reekwon, súhlasím a už dlho to hovorím. Mužstvo potrebuje prestavbu, za kratší koniec ťaháme už aj so slabšími. Tréner ani nevie, čo robiť, lebo na omladenie on nemá odvahu a tak to ťahá s vyslúžilcami a dúfa. Kúpiť Griezmana bola chyba, nevie kľučku, nevie vyviezť loptu, všetko preto robí na jeden dotyk. Predtým som si ho veľmi nevšímal, ale teraz vidím útočníka, ktorý nevie prejsť cez hráča a taký útočník je zbytočný, len naražačkami sa nedá hrať celý čas.

LaBrie

7
2019-12-19 09:02:57

Real moze byt sklamany...mali na to vyhrat....nas vykon je hanebny, dve strely za zapas je tragedia...a este vacsia tragedia je nasa zaloha, okrem Frenkieho....aj Lenglet povedal, ze chybalo prepojenie na utocnikov....Rakitic, Vidal, Suarez musia v lete skoncit....

Iceman666

3
2019-12-19 12:26:34

Normálne už na konci zápasu som fandil realu nech dá ten gól že vydrbu toho valverdeho konečne.

kov3

1
2019-12-19 13:36:00

Ja už od začiatku 2.polčasu,,,

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.