Stredopoliar Realu Madrid komentoval včerajšiu remízu na Camp Nou.

Ste spokojní s jedným bodom?

"Nie. Z dôvodu priebehu zápasu. Prišli sme sem, odohrali sme nie úplne zlý zápas, mali sme nad ním kontrolu, brali sme Barcelone loptu... Vo futbale sa však počítajú góly. Vyhráva tím, ktorý ich strelí. Nám chýbali, ale napriek tomu to bol skvelý zápas, obe mužstvá hrali dobre, možnože my sme útočili viac, ale čelili sme predsa Barcelone."

Videl si pokutový kop po akcii Lengleta na Varana?

"Na trávniku som mal pochybnosti, ale v šatni sme si pozreli túto akciu opäť, zdá sa mi, že o tom nebolo pochýb. Sme trochu nahnevaní, rozhodca mohol túto situáciu minimálne preanalyzovať. Mohol to byť pokutový kop alebo nie, ale je to dôležité, pretože VAR bol zavedený na to, aby sa používal. Pokiaľ rozhodca neodpíska pokutový kop, nič to, ale mal by si pozrieť opakované zábery. Nemôžeme ho však viniť, myslím si, že vo všeobecnosti odviedol dobrú prácu až na tých zopár akcií. Napriek všetkému je jedným z najlepších arbitrov v Španielska, je rozhodcom FIFA, musíme ho rešpektovať."

Sťažujete sa teda na VAR, že nefunguje správne?

"Nie. Nie je to tak, že nefunguje, ale to, že je možné ho použiť a nič by sa nestalo ak by sme obetovali 30 sekúnd. Je to potrebné. VAR je tu na to, aby pomáhal, ale musíme rešpektovať názory všetkých."

Chýba vám efektivita?

"Strieľame veľa gólov, Karim je v súčasnosti vo veľmi dobrej forme, možno najlepšej v kariére. V tak náročnom zápase je však ťažké streliť gól. Zápas sme mali pod kontrolou. Nestrelili sme gól, ale naši hráči odviedli v útoku skvelú prácu."

Podarilo sa Barcelone vyhnúť prehre?

"V tomto smere môže mať každý svoj názor. Ja mám radosť z toho, že sme prišli na Camp Nou a mali sme zápas pod kontrolou. Mali sme viac šancí, situáciu pod kontrolou, ale nestrelili sme góly. Oni takisto, je to ťažký štadión."

Barca sa minulý týždeň sťažovala na rozhodcov. Malo to vplyv?

"Nie, rozhodcovia sa snažia vykonávať svoju prácu čo najlepšie. Bolo prijaté také rozhodnutie, je potrebné to rešpektovať. Myslím si však, že situácie by sa mali kontrolovať."

Zaslúžili ste si vyhrať?

"Podľa mňa áno, ale vo futbale ide o góly. Nemôžeme hľadať výhovorky. Nestrelili sme góly a do Madridu sa vraciame s remízou."

zdroj: as.com
foto: facebook

gabo

1
2019-12-19 10:53:58

Co na to Suarez?

FCBarcelona2018

-13
2019-12-19 12:22:38

Ramos chcel dve penalty a tento jednu. Madridisti sú závislí na penaltách. Keď nezahrávajú v zápase aspoň jednu, tak sa im to ani neráta. Casemiro môže byť rád, že vôbec dohral zápas, pretože po žltej ho rozhodca upozorňoval, že je toho už z jeho strany viac a kľudne mohol dostať aj červenú. Tak nech je rád že je rád.

Ladislav

18
2019-12-19 12:36:01

Minimálně jedna penalta byla jasná a jsem rád, že na to hráči poukazují. Dokonce i Real na svých stránkách, měli by se i stěžovat stejně jako my minulé kolo. Je třeba na chyby rozhodčích hlavně u VARu poukazovat a medializovat to, protože to není normální co se s VARem děje.

cruyff

7
2019-12-19 15:05:41

dovolim si tvrdit, že tento rozhodca si splnil čo so sa podla nových predpisov splnit dalo..napriek tomu, že to bol po 17.rokoch remízový výsledok a pre obe mužstva velmi ťažký zápas, tak sa v plnom svetle ukázalo, čo každému mužstvu chýba....zostava bola dobra, ale to čo predvádzal Lucho, to bolo neskutočné..drevak, ako remeň..valal sa tam po zemi, nedostupoval prihrávky, jednoducho katastrofa.. hrali sme s desiatimi hráčmi...Real hral lepšie aj vdaka tomu, že hrali jeden za všetkých a všetci za jedneho, makali na každom poste už som len čakal, že pri poslednom rohovom kope pribehne Curtoas, ako v minulom ich zápase..možme byť radi aspoň za bod..visca..

maryann

-8
2019-12-19 18:00:38

Debil,v kazdom zapase s Barcou by si mal dostat cervenu- rozhodcovi mozes ruky vybozkavat.
Ale karma Ta dobehne,raz Ti to niekto spocita a dolame Ti Tvoju zakernu nohu.

Diplo

6
2019-12-19 19:00:39

Tak v tom prípade teba by tiež mala dobehnúť keď niekomu praješ zlomenú nohu, hlupák.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.