Po bezgólovom El Clásicu zakončí Barcelona svoj tohtoročný program zápasom proti Alávesu.  Baskický klub na tom nie je úplne najlepšie, z posledných troch zápasov bral len bod a nachádza sa 5 bodov nad pásmom zostupu. A nedá sa predpokladať, že po zápase na Camp Nou na tom bude lepšie.

Barcelona je napriek dvom remízam z posledných dvoch zápasov veľkým favoritom. Podarí sa outsiderovi malý zázrak a vezme Barce nejaké body? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,14. Na remízu či nebodaj jednotku sa takmer vôbec nehádže. Napríklad na výhru hostí je vysoký kurz 20,20. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Alavés je vonku neškodný, z 8 zápasov bral len 4 body. Posledné tri domáce zápasy na Camp Nou zakaždým vyhrali domáci,“ píše vo svojej analýze tipér VysokeTatry a na tiket preto dáva príležitosť, že Barcelona vyhrá aspoň o dva góly.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tisport.sk
foto: facebook

jan22

7
2019-12-20 22:25:53

Dúfajme, že nebude aj zajtra už skoro povinné TRPENIE. Pokial by to bola otázka na trénera, tak by odpovedal... no neviem, uvidíme....a nasadí do zálohy dvoch rýchlonohých šprintérov, + Frenkiho nechá oddýchnuť a dá tam Serjožu na prihrávky dozadu a hneď budeme mať postarané o predvianočné trpenie , samozrejme okrem PETRAPETRZLENA, lebo on bude spokojný keď bude hrať Raki na zabezpečenie rovnováhy . Bude ma úprimne tešiť , ak sa nič nepotvrdí z toho čo som tu písal a barca nie len vyhrá, ale predvedie aj dobrý futbal. Nech máme príjemné sviatky .

Tom91

9
2019-12-21 04:08:16

Pomalu každý zápas je překvapení. Kdyby Barcelona přijela k nám do Opavy a na výhru by byl kurz 5 tak stejně nevsadim... Až tak jim už bohužel nevěřím. Dřív jsem se těšil na zápas a říkal si dneska to bude paráda, dneska jim dáme. Dneska zapinam zápas a říkám si kurva hoši hlavně to nějak ukopejte. V robote se nemůžu dočkat El clasica, přijdu domů, zapnu to, po poločase jsem sel radši spát jak mě z toho bolely oči. Musel jsem se vyplakat omlouvám se.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.