Bývalý hráč FC Barcelona Rivaldo sa vyjadril k poslednému El Clásicu, niekoľko viet uviedol aj na adresu Antoine Griezmanna a Ansu Fatiho.

Valverde

"Ernesto Valverde by mal možno analyzovať a trénovať aj iné riešenia tak, aby mal v budúcnosti väčšiu šancu držať loptu a môcť vytvárať lepšie príležitosti. Je jasné, že natrénovať nové riešenia vyžaduje čas, ale umožnilo by to, aby bol tím pre súperov menej predvídateľný."

El Clásico

"Stavil na 4-3-3 s Messim, Suarezom a Griezmannom. Rozhodol sa, že nezmení nič, ale má viac možností, môže zmeniť rozostavenie alebo dokonca základnú jedenástku. Mohol to urobiť, aby zaskočil Real alebo urobiť zmenu v priebehu zápasu, ale v tak dôležitom zápase sa rozhodol radšej neriskovať."

Real

"Zidane a jeho hráči sa naučili hrať proti Barcelone. Predtým, keď Real pricestoval na Camp Nou, nechával súperovi veľa miesta, ale teraz tomu tak nebolo. Hráči používali vysoký presing, bránili súperovi dostať sa do správneho zápasového rytmu. Myslím si, že Real mal zo svojej hry a spôsobu, akým kontroloval zápas a hral s Barcelonou na Camp Nou bez strachu, radosť."

Griezmann

"Griezmann bude v Barcelone úžasným hráčom, tak ako kedysi v Atléticu."

Ansu Fati

"Bude mať šancu, aby ukázal svoju hodnotu, teraz by mali hrať v zápasoch najlepší hráči. Takí, ktorí prevezmú zodpovednosť. Dostane svoju možnosť. Má pred sebou svetlú budúcnosť, určite bude nastupovať do zápasov v základnej zostave."

zdroj: as.com
foto: facebook

JJ5FCB

24
2019-12-21 11:59:15

Po troch rokoch by sa aj patrilo. To je už škoda reči toto.

srdcarek

26
2019-12-21 12:05:08

,,rozhodol sa radšej neriskovať ‘’ Rivaldo zoznámtesa, to je náš posero na lavičke .. za Martina sme si ajspoň nahrávali a mali prevahu na lopte a vytvárali šance ale za Valverdeho ani to a gargamel navyše dostáva hráčov za 100 milionov plus každý rok ...

vondeylen

25
2019-12-21 12:09:17

Ešte musí poslať Barcelonu ku dnu do tretice tento rok.... Potom sa vedenie určite rozhodne, že mu dôveruje aj naďalej)))))))

adriano

9
2019-12-21 14:13:17

Za toto všetko nesie zodpovednosť prezident Barcelony barto.On mal právomoc a mal odvolať valverdeho hneď po sezóne ale neodvolal ho a nik nevie prečo keďže bola v klube nespokojnosť s poslednými výsledkami muzstva a trenera len barto bol spokojný.A namiesto prebudovania mužstva a poriadnej prípravy vybavil barto pre klub len cestovanie a pradvadzanie sa po svete.Hlavna príčina tohoto je predovšetkým spokojný prezident Barcelony.A som rád že už aj legenda klubu ako je rivaldo kritizuje pracu tohoto extra trénera.

Tecumseh

0
2019-12-21 15:34:01

No nemôžme stále nakladať realu, poslednú dobu sa nám proti nim síce darilo čo sme radi ale ani real není na zahodenie.. Teraz sa im začalo dariť takže remízu beriem, hádam vyhráme v Madride - o to viac ich to bude potom srať..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.