Po zápase s Barcelonou (1:4) absolvoval svoju tlačovú konferenciu aj tréner Deportiva Alavés Asier Garitano. 

Reakcia jeho tímu

"Nemali sme to vôbec jednoduché. Chceli sme byť konkurencieschopným súperom počas celého zápasu, hoci sme čelili náročnému rivalovi. Barcelona sa snažila získať duel na svoju stranu čo najskôr a treba uznať, že bola oveľa lepšia. Druhýkrát sme inkasovali v poslednej minúte druhého polčasu. Potom sme sa dobrých dvadsať minút usilovali vyrovnať, ale práve vo chvíli, keď sme na trávnik išli poslať Joselua, nám strelili aj tretí gól. A potom už bolo rozhodnuté."

Zostava

"Sme jedno mužstvo a dobre vieme, na čom sme. Rozhodli sme sa postaviť Jaéna, aby prenikal cez súperovu defenzívu. Boli sme si vedomí, že to nebude jednoduché - hrali sme proti Barcelone a dokonca na jej trávniku."

Šanca na zisk bodov

"Vedeli sme, že ak strelíme kontaktný gól, dostaneme sa do dobrej pozície. Zrazu sme sa cítili na ihrisku lepšie a chceli sme to ešte znásobiť striedaním Joselua. Vtom sme však zase inkasovali."

Hodnotenie kalendárneho roka

"Neboli sme veľmi pravidelní, musíme na tom zapracovať. V klube sme si toho vedomí. Ani v jednom okamihu sme sa neocitli v zóne zostupu, no vieme, že druhá polovica sezóny bude náročná a musíme sa zlepšiť."

Zdroj: marca
Foto: marca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.