Výsledky barcelonského Espanyolu sú v tejto sezóne veľmi rozpačité. Na jednej strane vyhral katalánsky klub skupinu Európskej ligy a postúpil do vyraďovacej fázy, na druhej strane je v tabuľke La Ligy na poslednom mieste. Posledný zápas v minulom roku mal Espanyol šancu spraviť niečo s nevydarenou sezónou a na ihrisku predposledného Leganes prehral 0:2.

Barca je v úplne opačnej situácii. V El Clásicu síce nevyhrala, na čele tabuľky má ale dvojbodový náskok pred madridským Realom. Očakáva sa tak jednoznačný priebeh aj výsledok zápasu. Podarí sa Espanyolu v mestskom derby napriek jasne rozdaným kartám senzácia? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,48. Na remízu či nebodaj jednotku sa takmer vôbec nehádže. Napríklad na výhru domácich je kurz 6,70. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Espanyol získal v lige najmenej bodov a to len 10 a nedá sa očakávať, že narobia svojmu mestskému rivalovi nejaké problémy. V posledných 7 vzájomných zápasov dokázal Espanyol streliť len jediný gól Barcelone,“ píše v analýze tipér martin128. Na tiket dal príležitosť výhra Barcelony a počet gólov v zápase viac ako 1,5 v kurze 1,5.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Roman7

8
2020-01-03 23:53:22

ak toto barceloan nevyhra tak mozu ist do riti je to suboj s poslednym tymom tabulky a este proti tym hovnam espanyolskym ktory robia vsetky tie sracky na ihrisku proti nam ak sa barcelona na toto nehecne a nevytrepe ich konecna musia vyapdnut do druhej ligy

marke7

2
2020-01-04 08:45:32

Hádám, že budeme trpět.

Roman7

0
2020-01-04 10:08:49

o tom nepochybuj

Roman7

1
2020-01-04 10:09:49

valverde ich na tento zapas namotivuje tak ze hraci budu vyzera ako key ich niekto zobudil o polnoci v posteli doslova sa roztrhaju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.