Abelardo začal svoju trénerskú prácu na lavičke Espanyolu remízou s Barcelonou. Po skončení stretnutie sa tréner porozprával s novinármi.

Analýza zápasu

"Získaný bod v tomto zápase je zlomový a dôvod na to byť hrdý. Je to bod na privítanie sa s týmito chlapcami. Dnes nechali na trávniku celé svoje srdce. Myslím si, že výsledok je spravodlivý. Mužstvo stavilo na loptu. Ak budeme súperiť takýmto spôsobom, bude veľmi ťažké nás poraziť. Tak ako som povedal, je to bod zlomu. Teraz myslím na všetko krok po kroku. Myslím, že k fanúšikom sa dostalo to, čo dnes mužstvo ukázalo. Je to dobré, tak by to malo byť."

Reakcia Espanyolu

"Barca má ohromnú kvalitu a využíva každé jedno zaváhanie. Myslím si, že sme sa súperovi postavili čelom. Mužstvo bolo veľmi jasne nastavené. Dosť dobre sme ubránili Messiho. Sme veľmi spokojní. Počas tohto týždňa sme museli pracovať na psychike a hráči dnes ukázali reakciu."

Mentálny aspekt

"Koniec koncov sme hrali s Barcelonou, ktorá môže v každom momente streliť gól a zmeniť obraz zápasu. Náš tím odohral veľmi kompletný zápas a mal iniciatívu. Som veľmi spokojný. Musíme naďalej pracovať každý deň."

zdroj: as.com
foto: facebook

Mascherano

9
2020-01-05 00:16:57

Neviem co k tomu mam napísať.. Už som si zvykol na to že strácame body proti takýmto súperom.. Ale veril som.. Veril som na toľko že som dal na nich 100€.. Aj ten Real ktorým som neveril vyhrali s 5 Getafe a my prehráme s 20 Espanyolom

Less

-1
2020-01-05 13:54:23

pán tréner nerobte z toho veľké závery remizovali ste len z priemerným mužstvom ligy aj keď je momontálne stále na čele ligy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.