Katalánske médiá v ostatných dňoch tvrdili, že Jean-Clair Todibo je nesmierne blízko prestupu do milánskeho AC. No dnes uvádzajú, že situácia sa zmenila. 

Podľa informácií denníka Mundo Deportivo sa Jean-Clair Todibo čoraz viac vzďaľuje AC Miláno. Naopak, každou minútou je údajne bližšie prestupu do Schalke 04, kde by ho chceli získať na hosťovanie do konca júna. Nemecký Bild dodáva, že vedenie tohto klubu už odoslalo Barcelone prvú ponuku. 

Je dôležité poznamenať, že oba celky majú dobré vzájomné vzťahy, čoho dôkazom je aj nedávne hosťovanie Juana Mirandu. 

Športový riaditeľ Schalke 04 John Schneider, ktorý sa nachádzal v klubovej pobočke v Murcii, okamžite vycestoval do Barcelony, aby spečatil dohodu s predstaviteľmi blaugranas. Tiež rokuje s agentmi samotného futbalistu, ktorý sa v týchto okamihoch nachádza so zvyškom tímu v Saudskej Arábii.

Miláno je zrejme von z hry

Mundo Deportivo dodáva, že milánske AC medzičasom s najväčšou pravdepodonosťou prišlo o možnosť získať ho. Dôvodom má byť, že Taliani požadovali zahrnúť do zmluvy opciu o jeho následnej trvalej kúpe, s čím Katalánci nesúhlasia. Od 20-ročného stopéra majú stále obrovské očakávania. 

Tieto okolnosti donútili Milánčanov konať - na prestupovom trhu sa začali ozberať po ďalších alternatívach. Ako píše Sky Sports, čoraz viac sa hovorí o možnosti príchodu Andreasa Christensena. Tento dánsky obranca má 23 rokov a pôsobí v Chelsea, kde v tejto sezóne nastúpil do 12 oficiálnych duelov. Je považovaný za najperspektívnejších zadákov v Premier League.

Miláno predostrelo Romanovi Abramovićovi rovnakú ponuku ako Barce pri Todiovi - hosťovanie s možnosťou prestupu. Pri rokovaniach s Chelsea však vznikol opačný problém. Londýnčania by preferovali trvalý transfer bez hosťovania. 

Sky Sports tiež tvrdí, že AC si našlo aj ďalšiu alternatívu. Ide o Christensenovho krajana Simona Kjaera, ktorý má bohaté skúsenosti z talianskej ligy. V minulosti pôsobil v Palerme, Ríme aj Atlante, v ktorej je aktuálne kmeňovým hráčom. V týchto chvíľach hosťuje v Sevilli.

Zdroj: md
Foto: md

Federer

19
2020-01-08 18:51:01

Škoda celej plejády mladých šikovných chalanov. Chápem že bez prachov sa v klube nedá. Ale predávať nádeje ? Šialenstvo. Treba nakúpiť Boatengov :-(

Katalanec101

-2
2020-01-08 19:05:25

Kto odíde z Barci urobí životnú chybu ????????

Milan87

11
2020-01-08 19:34:13

Do schalke na hostovanie na pol roka je podla mňa idealne riešenie. Ale iva ak bude hravat ovela viac ako prave miranda

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.