Na začiatku decembra sa odohralo na madridskom štadióne Wanda Metropolitano veľké derby medzi domácimi Atlétmi a majstrovskou Barcelonou. Po skončení tohto atraktívneho zápasu sa nakoniec tešila Barca, ktorej výhru v závere vystrieľal Lionel Messi. Po mesiaci má madridský tím šancu na odvetu.

V semifinále španielskeho superpohára, ktorý sa odohrá na neutrálnej pôde v Saudskej Arábii, sa stretnú práve tieto dve mužstvá. V lepšej forme hrá momentálne Atlético, od spomínanej prehry s Barcou v lige trikrát vyhralo a raz remizovalo. To Barcelona dvakrát vyhrala a až trikrát remizovala, vrátane dohrávaného šlágra s Realom Madrid. Potvrdia Atléti aktuálnu dobrú formu? Alebo opäť rozhodne faktor Messi? Tipnite si a zabodujte aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí Barcelone, jej výhru dáva na tiket 83 percent tipujúcich pri kurze 2,00. Napríklad na výhru katalánskeho veľkoklubu aspoň o dva góly je kurz 3,86. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Atlético bude hrať svoj klasický defenzívny futbal a bude vyčkávať na protiútoky. Dá sa očakávať bitka o každý centimeter trávniku a určite by nikoho neprekvapilo pokiaľ o víťazovi rozhodne jediný gól. V roku 2019 oba vzájomné zápasy vyhrala Barcelona a ja verím, že to bude opäť Messi, kto nasmeruje svoj tím do finále,“ píše v analýze tipér hotar1.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.