Prvé semifinále Španielskeho superpohára dopadlo lepšie pre Real Madrid. Dnes nastal čas na druhé semifinále medzi Barcelonou a Atléticom Madrid. Súboj o druhú miestenku vo finále bude nesmierne napínavý.

Real Madrid včera porazil Valenciu 3:1 a stal sa prvým finalistom nového formátu Španielskeho superpohára. O druhé miesto sa pobijú Barcelona s Atléticom Madrid. Už história vzájomných súbojov predpovedá tuhý boj o každý centimeter trávnika a o každú loptu. Dá sa očakávať, že ako na strane Los Colchoneros, tak aj na strane Blaugranas uvidíme tú najsilnejšiu dostupnú zostavu. A takto to môže vyzerať.

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Mundo Deportivo

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: as.com mundodeportivo.es fcbarcelona.com

MSN4ever

17
2020-01-09 08:22:41

Boh nás zavaruj nad týmto. Ja by som dal

Neto Semedo Pique Umtiti Alba Sergio Vidal De Jong Fati Griezmann Messi.

V 2 polčase hneď na plac Puig a neskôr ďalší mladíci

tunno

0
2020-01-09 08:23:48

ked fasneme len dobre. Usetrime sily pre zbytocne finale

Borby55

25
2020-01-09 09:38:36

zbytočné finále? to nemôžeš myslieť vážne...to že tento formát je tak trocha nešťastný vieme...ale žiadne finále nie je zbytočné...ak by sme vyhrali šetky tituly tak sa tým budeme pýšiť nasledujúcich 10 rokov. A obzvlášť ak si zoberieme že Finále bude proti Realu....preto si nemôže Valverde poslať na ihrisko mladíkov...možno ako alternatíva na striedanie na oživenie....každopádne dúfam že sa nakopneme k dobrej hre a samozrejme k titulom vo všetkých súťažiach...pretože to by výhra na tomto turnaji skutočne mohla urobiť....aspoň môj názor.....

ThisIsMySen

-37
2020-01-09 09:59:50

Dúfam, že pán tréner nepostaví piadimužíka z Argentíny, ktorý v ostatnom zápase zahral hlboký podpriemer a teda lavička to istí. Navyše, mám dojem že nie je hladný po úspechoch ako ostatní chlapci z Valverdeho družiny a tak by mu oddych prospel, aby mohol porozmýšľať, či chce vyhrávať tímové trofeje s Barcelonou, alebo je načase pouvažovať nad odchodom.

Verím, že by ho bravúrne nahradil chrabrý mušketier Antoine, ktorý predvádza mimoriadne ľúbivé výkony, hoci nehráva na svojej prirodzenej pozícii. Pokiaľ by Valverde vyslyšal moje želanie, Griezmann by sa mu určite odvďačil jedným až dvomi gólikmi do siete svojeho bývalého mančaftu.

V záložnej formácii vidím priestor pre mladík Riquiho, ktorému bude smelo sekundovať buldog Arturo a namotivovaný Frenkie. Takto by to malo konečne tie správne parametre a bol by priestor pre kreatívne riešenia situácií a útočníci by dostávali lopty do skvelých šancí.

Na pravej strane určite musí nastúpiť nenávidený Sergi, nakoľko chlapec z Portugalska nemyslí na dosahovanie cieľov s Barcelonou, ale hľadí len na svoje záujmy. Napriek tomu, že nemá výkonnosť, dožaduje sa istého miesta v základnej zostave a to nie je správne.

No a medzi centrálnymi obrancami jednoznačná voľba č. 1 k Gerardovi je Samuel. Vygumuje všetky útočné snahy Atletica, nakoľko jeho krajan Clement je tak trochu neohrabaný a v prípade jeho vstupu do zápasu by to zaváňalo golmi v Netovej sieti. A to predsa nechceme.

Večer o 20.00 všetci fandíme a tešíme sa na gala predstavenie Valverdeho družiny.

Roman7

-1
2020-01-09 12:20:41

tu nemozes pisat pravdu zaslepeny fanatici ta hned zminuskuju a mas uplnu pravdu messi neodmakal tento roke jediny zapas prechadza sa na ihrisku nepresuje proste nic ak sa zapas nevyvija podla ocakavani tak jeho moralka ide dole ako moralka labilneho jedinca to ze messi ma kapitansku pasku je vysmech samo o sebe lebo som ho este nevidel ani jediny raz zakricat na spoluhracov aby viac bojovali alebo daco urobili to nie je kapitan ani omylom krasne to bolo vidno v zapase s liverpoolom iny treber by ho bud prinutil behat alebo by ho proste posadil

ThisIsMySen

-1
2020-01-09 17:42:07

Ja som Messiho veľký fanúšik, rovnako tak fandím Barcelone od kedy vnímam futbal ako taký. Ale nalejme si čistého vína, Messi nie je vodca, nemá na to mentálnu výbavu (tým ho opäť neurážam - odkaz pre Milan87). V tomto sa zhodneme Roman.
Je ale vidieť, že Messimu chýba parťák zo zálohy, ktorý mu tú loptu vie dať do šance. Preto dúfam, že Puig sa dostane do A-tímu čo najskôr, v neho vkladám asi ako drvivá väčšina tu komentujúcich nádej.
Nie do Arthura, ale do Puiga. Spolu s FDJ to môže byť skvostná dvojka v záložnej formácii, to je však zatiaľ len fabulácia.

Roman7

4
2020-01-09 12:21:51

s griezmanom nesuhlasim to bol jeden z najhorsich barcelonskych prestupov dekady vyhodene peniaze to co zahral on zahral paco alc. za 30 mega

Menoivan

17
2020-01-09 12:54:36

Piatimužíkovi z Argentíny Ty môžeš fúkať práškový cukor do ....!

ThisIsMySen

-2
2020-01-09 17:45:29

Prepáč, ale to môžeš aj ty mne. A rovno kockový. Nevieš navyše ani správne opísať to slovo, ktorým som počastoval Messiho.

rendydutson

5
2020-01-09 13:26:26

Uz som cital viacere hlupe vyjadrenia, ale ty si topka.

ThisIsMySen

-1
2020-01-09 17:51:34

Tvoj komentár je absolútne zbytočný, nemá žiadnu pridanú hodnotu. Nikam neposúvaš diskusiu, nepíšeš žiadne argumenty, píšeš len svoje skreslené dojmy. Ale máš právo napísať aj takýto komentár, hoci je tiež hlúpy.

GabrielSVK

-2
2020-01-09 11:13:51

Kľudne by som dal do základu Puiga, Vidala a de Jonga a Rakitič a Sergio na lavičku. V základe v žiadnom prípade nemajú čo hľadať. A do obrany určite k Piquému Umtitiho, lebo Lenglet je strašne slabý a Piqué síce nehrá najlepšie, ale lepšie ako taký Lenglet. A na pravý okraj obrany Semedo alebo Wagué. Ale ten náš posera dá opäť tú keho klasickú základnú zostavu, v ktorej nemá čo hľadať vyše polovica mužstva, ale však majú svetoznáme priezvisko, tak radšej nech hrajú oni, aj keď hrajú veľké ..., akoby sme mali dať šancu mladým hráčom, ktorí majú poteniciál (Wagué, Puig, Peréz, Fati).

Roman7

-7
2020-01-09 12:17:43

ja byt barceloncanmi tak zapas uplne sabotujem a dam hrat nahradnikov a hracov b tymu toto je cista sracka kde ide o to aby sa nahrabali peniaze a tymi ako real madrid a atletico co to tu nemaju co hladat a nemaju ziadne pravo na superpohar tak jeden z nich uz je vo finale ani to nejdem pozerat lebo viem presne ako to dopadne dneska s tym co barcelona rpedvadza prehra a vypadne a real potom bez problemov porazi atletico lebo to finalove zapasy vobec nevie hrat lebo tie sa nekoncia po 90 minutach kde moze atletico zubami nechtami branit realu ich staci ubehat v predlzeni alebo atletico musi proste otvorit a hrat v riadnom hracom case to im vobec nevyhovuje usetrite si dnes vecer cas a nervy a ani to nepozerajte ja uz som si rezervoal listky do kina radsej po tom espanyole cez vykend mi pri pomysleni na barcelonu blbo od zaludku

Milan87

2
2020-01-09 14:01:36

Ako urazat tu futbalistu ktorý pre Barcu urobil a robi to čo žiaden iný hráč pre žiadne iné mužstvo nedokázal a ešte je k tomu GOAT, tak to už je moc!!!!
Si tu bereš do huby Messiho???? Po jednom slabsom zápase??? Ale velebi sa tu vidal jong a puig, ty pre nás naozaj vybojovali ovela viac ako leo však?
Nevidíš si do huby ThisIsMyDream.
Co bude keď bude mať slabsiu celu sezónu??? To ho budete upalovat?!

ThisIsMySen

-2
2020-01-09 17:35:34

V ktorej časti príspevku som urážal Messiho? Skús mi to prosím napísať a potom sa môžeme baviť vecne ďalej. Piadimužík nie je urážka, to je len popis jeho vzrastu ak na to narážaš.

Pader

3
2020-01-09 14:07:42

Mohol by hrať Umtiti v základe a najneskôr v 60 minúte striedať Puig, Fati a Peréz (Podľa toho kto bude v základnej 11tke, ale pochybujem že nosáč tam dá čo i len jedného)

Zmazaný užívateľ

6
2020-01-09 14:14:52

Messi je taky jen člověk a i on má právo být unavený. Ale on je problem spis to, ze zatímco on má bilanci slabší výkon ku skvělý výkon 1:10, většina ostatních to má naopak - 10 mizernych proti jednomu dobremu... Až skončí Messi s fotbalem, už NIKDY NIKDO nebude v Barceloně tak výjimečný, jako on

luky166

0
2020-01-09 18:11:09

dúfam že roberto a rakitič dnes budú leštiť lavičku

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.