Včerajší zápas s Barcelonou komentoval aj záložník Atlética Madrid Marcos Llorente.

Šialený zápas

"Zápas s Barcelonou bol vlastne taký - šialený a vzrušujúci. Bolo tam veľa zvratov, predovšetkým v druhom polčase, množstvo protiútokov. Náš tím vydržal tlak Barcelony a využil príležitosti, aby nakoniec zvíťazil."

Test prežitia

"V prvom polčase sme to mali ťažké, uzavreli sme sa na vlastnej polovici. Neboli sme schopní hrať na brejky. V druhom polčase sa nám to už podarilo. Vtedy sme boli efektívni a prišli góly."

Súboj s Realom Madrid

"Bude to ťažký výnimočný zápas. Atlético je pripravené na 100%. Máme teraz dva dni na to, aby sme si oddýchli. Bude to komplikované finále."

Viera vo víťazstvo nad Barcelonou

"Pri takomto trénerovi a takýchto spoluhráčoch v mužstve, neexistuje, aby ste zápas považovali za prehraný. Mužstvo ukázalo, že je schopné dostať sa z problémov. V žiadnom momente som toto semifinále nepovažoval za stratené. Bolo to ťažké, ale zostávalo množstvo času. Prehrávali sme s mužstvom, ktoré je veľmi dobré."

Nedeľňajšie finále

"Je potrebné využiť príležitosti, ktoré nám tréner dáva. Je to ďalší titul, ktorý môžeme vyhrať. Ďalšie finále. Počas futbalovej kariéry nemáte veľa možností, aby ste postúpili do finále. Preto zo seba dáme všetko. Musíme zahrať tak ako proti Barcelone. Alebo ešte lepšie."

Formát superpohára

"Sme hráči a hráme futbal. Prispôsobíme sa každému formátu."

Koke

"Je to náš kapitán a hrá za Atlético už mnoho rokov. Keď niečo hovorí, je potrebné nastaviť ucho a snažiť sa od neho niečo naučiť."

zdroj: as.com
foto: facebook

marke7

8
2020-01-10 13:02:45

Šílený to ano, ale může mi někdo rozumně vysvětlit, co chtěl Valverde získat, když do hektického závěru, kdy Atleti jezdí po prdeli, poslal na posledních 10 minut Rakitiće? A ještě k tomu ho dá do středu pole na pivota, což je přirozená pozice pro de Jonga a ne Ivana.

Ok, kdyby je prohodil a dal na svoji pozici každého z nich, tak dejme tomu. Ale naopak to prostě ne, to prostě nechápu. Mě přijde, že člověk musí být snad dementní, když tohle udělá.

Místo, aby ten tým posílil vhodným krokem a střídal již dříve (a hlavně rozumně), tak ho v závěru naprosto rozesere a rozloží. A Fati nás určitě za 5 minut spasí.

Hráči si za včerejšek pochvalu zaslouží, teda aspoň většina, protože makali a šlo vidět, že chtěli vyhrát. Ale že by jim pán na lavičce nějak pomohl. Vůbec, ba naopak. Tohle už vážně musí skončit.

momo9

11
2020-01-10 13:09:24

presne, toto absolutne nechapem. De Jong bol min. sezonu asi najlepšie DM na svete...my ho kupime a dame hrať vyššie, lebo mame Sergia B. Ale ked Sergio nehra, tak tam aj tak dá Rakitiča, ktorý tam je horší a vlastne su obidvaja mimo svojej pozicie...Ešte treba skusiť Griezmanna na CM, braniť vie

marke7

2
2020-01-10 13:28:20

Vždyť v Holandsku už se o tom několikrát psalo i mluvilo ve studiích, že nechápou proč u nás Frenkie hraje mimo pozici. Hlavně Rakitic tam za ty roky co je u nás nikdy nehrál a teď ho tam začal stavět. V době, kdy máme asi nejlepší nastávající DM na světě, to je panečku případ. Fakt bych rád znal rozumné vysvětlení, co ho k tomu vede.

momo9

2
2020-01-10 14:58:29

pretože Ernesto vidi potencial v tom že sa dokaže tlačiť dopredu a davať goly..och :D

pmadar1

-5
2020-01-10 13:08:22

možno valverde pochopil, že vidal musí ísť dole. v 70 minúte ho úplne vyplo fyzicky. penalta bola po jeho chybe, nereagoval na pohyb svojho hráča.

Valverdeee

4
2020-01-10 13:37:29

To ze sa najdu ludia ktori valverdeho obhajuju po vyhre este pochopim. Ale to ze niekto ho ide obhajovat po dalsom prekaucovanom vyhratom zapase, to mi hlava neberie

LaBrie

6
2020-01-10 13:39:52

"Pri takomto trénerovi a takýchto spoluhráčoch v mužstve, neexistuje, aby ste zápas považovali za prehraný" - to zase pre zmenu nas trener ide do kazdeho zapasu TRPIET!!!!!!!!!!! a tak to aj potom vyzera.....

momo9

5
2020-01-10 14:59:02

nečakal že za stavu 2:1, 20min dokonca, začne Atletico napadať vysoko, prekvapilo ho to..PAN trener

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.