Tréner Granady v piatok uviedol, že Barcelona jeho hráčov v zápase donúti k veciam, ktoré robia len veľmi neradi. Martínez každopádne priznal, že hráči Granady sú na tento zápas veľmi dobre pripravení. Andalúzanov každopádne len v priebehu šiestich dní čaká zápas proti Barcelone, Seville a Badalone.

Zápas proti Barcelone

"Barcelona sa na tento zápas nemusí pripravovať, pretože je jedným z najlepších mužstiev na svete. Okrem toho, že je lídrom v La Lige, doma vyhrala všetky zápasy až na ten s Realom."

"Bude to nezvyčajne ťažká výzva, ktorej čelíme s negatívnou štatistikou [Granada na Camp Nou ešte nevyhrala; pozn. red.], pokúsime sa to však zmeniť. Musíme byť veľmi koncentrovaní, čakať na príležitosti a využiť moment prevahy v útoku. Musíme byť blízko, hrať odvážne, nebáť sa a nerobiť chyby, ktoré sa nám pritrafili na Bernabéu. Je ľahké o tom hovoriť, ale ťažšie urobiť."

Messi

"Nemôžeme sa sústrediť na jedného hráča, pretože vždy sa objaví ten druhý. V zápasoch tohto typu musíte zo seba dať všetko, ale súper musíme mať na druhej strane zlý deň. Potrebujeme vedieť, ako by sme mali hrať, aby sme dosiahli naše ciele. Barcelona nás donúti robiť také veci, ktoré nemáme radi."

Setién

"Neočakávam veľké zmeny, ale každý tréner vnáša do mužstva niečo nové. Herný štýl Barcelony bol vždy rovnaký a závisí od jej hráčov a má Lea Messiho, najlepšieho hráča na svete. Všetko, čo sa stane, bude spojené s ním."

Valverde

"Jeho výsledky hovoria samé za seba, je to vynikajúci tréner a referenčný bod pre španielskych trénerov, je vzorom hodným nasledovania, dokonca aj v ťažkých momentoch. Pokiaľ ide o Setiéna, po získaní mnohých skúseností vo futbale, má šancu viesť jeden z najlepších tímov na svete. Je pekné, ak sa niekto taký dostane na tú najvyššiu úroveň. Ako predstaviteľ tejto profesie sa snažím poučiť a vyvodiť závery zo situácie okolo Valverdeho a Quiqueho. Musíte byť pripravení na všetko. Setiénovi želám všetko dobré, samozrejme až po nedeli. Pokiaľ ide o trénerov, tak španielsky futbal má množstvo dôvodov na radosť."

Camp Nou

"Jedinečným aspektom cesty na jednu z najlepších scén futbalového sveta je možnosť objaviť sa tam s našimi hráčmi, trénerským štábom a fanúšikmi. Víťazstvo tam bude chutiť úžasne."

zdroj: as.com
foto: youtube

PETERKRIZAN

-14
2020-01-18 12:32:27

Dúfame že vas nedonuti konečne vyhrať na nou campe,lebo vsa súčasne j situacii by to tak nemožné nemuselo byť,uvidime

Koeman1993

9
2020-01-18 13:30:20

Nečakáva veľké zmeny... Ja dúfam, že nejaké zmeny budú, hlavne v nasadení a bojovnosti! Herný štýl Barcelony bol vždy rovnaký... Vždy nie, pod Valverdem to bolo možno najhoršie... Dúfam, že to bude stále viac a viac pozeratelnejšie...

PETERKRIZAN

-7
2020-01-18 14:11:43

Tych hracov neprerobis,herny styl ovplyvnis jedine obmenou kadra,očakávať rapidnu zmenu je ilúzia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.