V septembri hrala Granada svoj druhý zápas na domácom štadióne po postupe do najvyššej súťaže a hneď proti aktuálnemu majstrovi z Barcelony. Favorit bol jasný, obhajca titulu proti nováčikovi. Výsledok? Majster prehral a obrana Granady nedovolila triu Messi-Suárez-Griezmann streliť jediný gól.

Pred nedeľným zápasom má tak Barcelona jasnú úlohu. Oplatiť nováčikovi potupnú prehru a udržať sa pred Realom na čele Laligy. Zaujímavý je pohľad na aktuálnu bilanciu oboch tímov. Barcelona získala z posledných 4 zápasov len šesť bodov za tri remízy a jednu výhru. Bilancia Granady? Rovnako šesť bodov – dve výhry a dve prehry. Dočkáme sa prekvapenia aj v odvete alebo si Barca odčiarkne povinnú výhru? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,15. Na remízu či nebodaj dvojku sa takmer vôbec nehádže. Napríklad na výhru hostí je vysoký kurz 16,70. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Pokiaľ je Messi v poriadku, tak niekto sa už v tíme nájde, kto si s ním dokáže prihrať či doklepnúť loptu do siete,“ píše vo svojej analýze tipér tutanota a na tiket preto dáva príležitosť, že Barcelona vyhrá aspoň o dva góly v kurze 1,45.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.