Barcelona má za sebou mimoriadne náročný stredajší pohárový zápas proti treťoligovej Ibize. Nový tréner Setién sa rozhodol nechať oddychovať najväčšiu hviezdu Kataláncov Lea Messiho doma a na pártyostrov Argentínčan ani necestoval. Pri zranení Suáreza tak ostala úloha strieľať góly na Griezmannovi a ten ju zvládol. Barca síce až v nadstavenom čase, ale predsa len vydrela postup v Copa del Rey.

Jej najbližší súper rovnako v stredu postúpil tiež len vďaka jednogólovej výhre cez treťoligistu Logroñés. Tímy sú tak po pohárových zápasoch v podobnom rozpoložení. V LaLige bojuje Barcelona s Realom o čelo tabuľky, pričom prvé miesto okupuje len vďaka lepšiemu skóre. Valencia sa zas potrebuje prepracovať na štvrté miesto, ktoré zaručuje účasť v Lige majstrov, a na ktoré stráca štyri body. Bodovať tak musia oba tímy. Ktorý sa bude tešiť v sobotu podvečer? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,68 tipuje výhru hostí 94 percent stratégov. Napríklad na výhru Barcy o dva góly je kurz 2,69. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Problém Valencie je, že dostávajú góly podobné množstvo gólov ako sami skórujú. Barcelona by nemala mať problém streliť dva góly,“ píše v analýze tipér 12ivanivan11 a na tiket dáva výhru Barcelony a minimálne dva góly v sieti domácich v kurze 1,83.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

mazanyhrac

15
2020-01-24 16:31:14

Jsem zvědav na sestavu. Mohl by hrát Arthur od jedničky. Doufám, že se Grizzi rozjede a da znova fika.

PETERKRIZAN

10
2020-01-24 16:54:07

Myslim že až tento zápas ukáže čo očakávať od tejto sezóny,bartovi,setienovi,hráčom i divakom,doteraz to boli priatelske zápasy vzhľadom na kvalitu superov,ozajstny ligovy bude tento prvy

tunno

8
2020-01-24 17:13:05

Ano teraz sa ukaze nacom sme. Na Mestalle je to vzdy peklo. Idealne keby vysiel zapas Griezmannovi.

PETERKRIZAN

-8
2020-01-24 17:29:18

Som skepticky,lebo my mame len dvoch stredopoliarov busquetsa a jonga ktori mozu konkurovať stredu pola valencie a neucast suareza bude citelna

maros1

3
2020-01-24 18:05:59

JA by som sa rovnako tešil z výhry, no nesrším optimizmom po tom čo som videl tie nase posledné dva zápasy.Dokonca som zachytil názory profi ludí z fotbalu, že to hráči doslova sabotovali. Tak uvidíme, Valencia tiež nie je aktuálne v oslnivej forme

PETERKRIZAN

3
2020-01-24 18:10:11

A kto v lalige he vo forme,zhyčkani hráči top mužstiev maju problem vyhrať z tretoligistami a chcu sa postaviť psg či liverpoolu,myslim,ze spanieli vyhoria v lm ako nikdy,myslim,ze nikto nebude ani v semifinale

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.