Albert Celades absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom proti Barcelone.

Barcelona

"Čaká nás ťažký zápas. Budeme čeliť veľmi dobrému súperovi. Nedávno tam došlo k zmene trénera, ale naďalej je na čele ligovej klasifikácie. Pokúsime sa minimalizovať jeho prednosti a zároveň posilniť naše silné stránky."

Obrana pred štýlom Barcelony

"Ak hráte proti takému súperovi, je to veľmi ťažká úloha. Vždy sa objaví množstvo ťažkostí, keď je potrebné hrať proti tomuto tímu. Preto toľko vyhráva. Ak by mala Barca len jednu či dve silné stránky, bolo by to jednoduchšie. Ale jej mužstvo disponuje toľkými zdrojmi že všetko je oveľa zložitejšie."

Dobrá séria na Mestalle

"Zápas s Barcelonou je ďalšou výzvou. Dúfame, že sa nám podarí túto dobrú sériu udržať. Dúfame, že sa nám podarí poraziť Barcelonu aj v lige. Nedokázali sme to už veľmi dlho. Môžeme to dokázať s podporou našich fanúšikov, ktorí by mali na štadióne vytvoriť dobrú atmosféru."

Absencia Pareja

"Nahradiť takého hráča je veľmi ťažké. Je jediný svojho druhu. Máme šťastie, že je s nami. Doteraz odohral všetky zápasy. To ukazuje, akým je pre nás dôležitým hráčom. Zajtra sa pokúsime nejako prispôsobiť jeho neprítomnosti."

Rodrigo

"Je na zozname povolaných. Je pripravený hrať, cíti sa dobre a môže nám pomôcť. Jeho možný odchod? Nikdy nekomentujem záležitosti, ktoré sa týkajú prestupového trhu. Môžem ubezpečiť, že Rodrigo trénoval veľmi dobre a zajtra môže v zápase proti Barcelone hrať."

Cillessen

"Pred zápasom s Logroñés pocítil počas rozcvičky problém a preto nehral. Stále sa necíti najlepšie, hoci sa zúčastnil časti tréningu. Stále však pociťuje problémy a nie je schopný hrať."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Zmazaný užívateľ

-1
2020-01-24 19:18:50

Nevěřím, ze Barcelona ve Valencii vyhraje, na to zatím nemá. A obavám se, ze proti silnějším týmům venku to lepsi jen tak nebude. Rad bych se mýlil...

maros1

-1
2020-01-24 19:57:02

Obávam sa, že máš pravdu

Rome7

4
2020-01-24 21:27:07

Nechajme sa prekvapiť,verim ze vyhrajú ????

gabo

0
2020-01-25 06:18:09

Kdo vystrelí?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.