Prehru na Mestalle z hráčov FC Barcelona komentoval aj Marc-André ter Stegen, jednoznačne najlepší hráč hostí.

Zápas

"Nemali sme veľa príležitostí, aby sme mohli nášho súpera zraniť. Musíme zlepšiť množstvo herných aspektov, ale je potrebné pozrieť sa aj na to, čo sme urobili dobre a na to, čo zle. Budeme naďalej pracovať, aby sme dosiahli to, čo chceme."

Barcelonu čaká množstvo práce

"Druhý polčas sme začali dobre, ale Valencia strelila gól po tečovanej lopte, čo nás zabolelo, pretože sme mali vysoké držanie lopty a snažili sme sa súperovi znemožniť vytváranie šancí. Bola to dosť čudná situácia, potom sme už prehrávali a bolo to ťažšie. Musíme pracovať na tom, čo od nás vyžaduje tréner. Som optimista, môžeme sa zlepšiť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

PETERKRIZAN

3
2020-01-25 22:26:14

To už majú prikazane povedať po prehre,majú stále čo zlepšovať,len akosi nezlepšuju

Mascherano

36
2020-01-25 22:38:20

Je mi ľúto Ter Stegena.. Je to náš najlepší hráč v súčastnosti..

jan22

7
2020-01-25 22:52:31

Hráči už dlhy čas prízvukujú , že sa musia zlepšiť , ale to zlepšenie stále neprichádza , ani keď ešte trénoval Valverde ani teraz zatial , počas nového trénera, i keď treba uznať , že nový tréner je tu ešte veľmi krátko . Som zvedavý čí nastane viditeľné zlepšenie v nasledujúcich 3-4 och zápasoch.

Cristianko

17
2020-01-25 23:05:42

Tu treba asi obmenu kadra. Griezmann nehra dobre od zaciatku co prisiel do Barcelony. Roberto je zly vtip na obrancu a Rakitic je dlhodobo najhorsi hrac muzstva. Hraci su pomali, nemaju kondicku takze mozu hrat naozaj len tu ,,tiki taka hadzanu,, Treba nam minimalne kvalitny hrotak a kridlo.

JURITO

24
2020-01-25 23:17:44

Griezman nie je hrac do tohto nudneho stylu. On nie je hrac do kombinacie ktory si bude s niekym tukat loptu 4x na 2 metroch. On proste nabieha za obranu a caka ze dostane loptu do behu alebo dostane loptu na strelu z prvej a da gol. Potrebuje taktiku s priamociarejsiou hrou a nie ze si ostatni pinkaju 300x na polovici a pockaju kym sa super usadi v obrane a potom tam nie je priestor na nic

Cristianko

7
2020-01-25 23:42:42

Dembele to iste. Naco kupuju hracov ktori nepasuju do herneho stylu Barcelony? Dembele, Coutinho, Griezmann - 400 milionov vyhodenych do kybla

Jackopz

14
2020-01-26 00:23:28

Oni by tam sedeli keby Barca nehrá takýto hnus. Kedysi boli hráči stále v pohybe, dávali si nahrávky do behu a z toho padali góly. Teraz všetci stoja na mieste, tak sa nedá hrať Barcelonaska hra. Posledné zápasy je aj Messiho hra úplne mimo, ignorácia Griezmanna, zbytočné strácanie lôpt. Hráči si zvykli na kamarátstvo, zápasy na pol plynu kde sa ich má súper zľaknúť len preto lebo sú Barcelona ale tie časy už dávno zmizli. Predáme hráčov čo majú potenciál a chuť hrať lebo ich Valverde nepúšťal do hry a nevedel využiť a teraz nemáme poriadne koho postaviť a celá hra je jedna stagnácia. Mne je až ľúto ako Messi ignoruje Griezmanna, normálne to vyzerá že má väčšie slovo ako tréner. Každý hráč má robiť čo povie tréner, či je to Messi alebo nejaké ucho z Bčka. Keď toto ignorovanie vidí bežný divák tak v klube to musia vidieť tiež.

Neyoo

15
2020-01-25 23:27:42

Ja sa posledné zápasy cítim ako jasnovidec, nečakane vždy viem skôr než príde nahrávka, kam pôjde. Hmm, ono to vlastne nie je až také ťažke 85% dozadu, 10% na krídlo (rozumej krajného obrancu keďže krídla nemáme) ktorý to nečakane vráti dozadu, 5% stratená lopta nepresnou prihrávkou alebo nezmyselným sebeckým predieraním sa do plných.

cruyff

16
2020-01-25 23:31:49

culés...z tohto cesta sa už lepší koláč nedá upiecť...vedenie si urobilo z mužstva prdel...spomínate na výroky Bartomea ? títo ľudia si mýlia biznis s futbalom a dávajú to najavo v priamom prenose..tí čo trocha rozumejú futbalu, tak dobre vedia, že, ak sa je len maličká možnosť úspechu /ešte pod Valverdem/, tak tomu treba dať prirodzený vývoj, aj keď to vraj 80% sociós vadilo..nepočul som ešte do dnes od profi futbalovej elity, hocikde na svete, kto by súhlasil s tým, že v BARCELONE dôjde k takejto výmene trénerov , keď LM a LL točíme prve priečky....to akým spôsobom to spravilo vedenie, o tom je už škoda písať, ale to že dosadia trénera, ktorý podľa mňa nemôže mať v kabíne rešpekt aj keď zdieľa Cruyffovu filozofiu...to aby sa to dalo uplatňovať, na to treba mať hráčov...videli ste čo sa stalo s Fatim? všimol som si, že po dohovore Lea počas ATM, sa z neho stáva len nahrávač a lopta sa mu pri nejakej kľučke motá pod nohami..chalan sa bude len trápiť..len aby sa z neho nestal lavičkový hráč, ktorý potom odíde za lacné prachy do iného klubu..to čo dnes zahral Leo, to bola katastrófa....niečo sa asi deje, keď Leo há bez chuti..trénerovi sa ani nečudujem, hodili ho do ,,jamy levovej,, a meniť štýl hry počas nie zlé rozohratej sezóny, je tímová samovražda..dnes som si poprvý krát všimol, že DeJong nestíha prešprintovať nie moc rýchleho hráča, to ma dorazilo...Umtiti nedokáže a nemá odvahu dať čo i len jednú presnú a prudkú prihrávku medzi dvoch hráčov a tvorení hry radšej pomlčím..keď si spočítam koľký hráči trpia takými nedostatkami, tak hráme asi len 9ti a to sa Leovy musí trocha dariť...véééélmi si prajem aby som sa mýlil, ale dlhodobo sa mi to nedarí...visca..

cruyff

2
2020-01-25 23:32:57

sory ..futbal s biznisom..

Less

18
2020-01-25 23:42:41

Barca nemá okrem Messiho, žiadneho hráča ( a to už veľmi ale veľmi dlho) , ktorý by bol schopný v útoku niečo konštruktívne urobiť. Všetci ostatní (Ter Stegena do toho nerátam ten je jednoducho super brankár) sú bohužiaľ len priemerní alebo podpriemerní. Barca má v porovnaní s ostatnými klubmi len priemerný káder hráčov a výsledkovo viacej-menej všetko už dlhé obdobie ťahá len Messi. Takmer všetky prihrávky idú do strán alebo dozadu žiadna kolmica,žiadne vysunutie útočníka, zakladanie útokov je hrozné, je tak pomalé,že protihráčom nerobí žiadne problémy vrátiť sa späť a pokryť si hráčov. Ak sa v tomto nič nezmení môžeme postupne čakať v pomerne krátkej budúcnosti doslova katastrofu. Valverde nebol schopný s tým nič urobiť a je zodpovedný (vrátane vedenia klubu) za súčasný stav tohto klubu. Ťažko povedať ako sa bude dariť novému trénerovi ale bude to mať veľmi ťažké, pretože každý súper už pochopil,že v zápase stačí dostatočne vypojiť z hry Messiho a Barca je na kolenách.

ktmsport

0
2020-01-26 01:06:44

ti nasi hraci je snad zly sen s tymi vyjadreniami. jedine brankar hra na vysokej urovni a este messi ale ostatok katastrofa. uz davno mali obmenit kader ti hraci uz nemaju co vyhrat , maju najmenej 25 trofeji to je uz kazdy najmenej 5 rokov v komfortnej zone. busi, raki ti mali byt davno v psg za 200 melonov.

Slavomir

4
2020-01-26 08:04:33

Ja NIKDY nezabudnem na tych par zapasov minulu sezonu ked sme hrali bez Messiho,ked sme vyprasili Real Madrid,Sevillu,atd....tym nenerazam na Messiho,ale na to ako mužstvo hralo ked nemuselo každu akciu hľadat prave Messiho.Podla mna je najvacsi problem v muzstve prave tam a bolo to aj vcera vidiet.Kolko sa takto vcera stratilo lôpt co zo strany hraci hľadali prihravkou pred 16-tkou stojaceho Messiho a uplne zbytocne.

PETERKRIZAN

-3
2020-01-26 08:48:45

Uz dav o som napisal,velky problem valverdeho je ako zapojiť lavu stranu barce do hry pri henialite mesiho,iniesta to dokazal v pripade neymaea,motak artur nie,mz potrebujeme na lavu stranu technicky vyborneho a jednoducho hrajuceho stredopoliara,si myslim,ze mozno by pomohlo presunúť rakitica na lavu stranu,len chvilu by to trvalo kym by si tam zvykol,bohužiaľ ho psychicky zdeptali,ajoby on za vsetko v barce mohol a dnes sa ukazuje ze zdaleka nie,alebo skúsiť serviho roberta vlavo,ale to bohužiaľ kvoli slabuckemu semedovi treba v tazsich zapasich v obrane,eriksen je skvela prilezitost,skoda coutinha,chybou valverdeho bolo ze mal posadiť artuta a coutinha dat do zalohylen nemsl kridlo ziadne,prec mal ist artur a msli kupit htirxmana rok skot ako chceli

PETERKRIZAN

-1
2020-01-26 08:53:11

A mozno ansu fati by bol riesenim na lavej zalohe,ten vsak ma slabu defenzivu

JanP

8
2020-01-26 09:08:24

Griezmann není Neymar, ale kolik on udělá sprintovych náběhu do volného prostoru, ale nedostane přihrávku, ať už od Alby, včera od Busiho nebo Umtitiho, Artura je až do nebe volající.... A snad ani jednou nešli včera do sprintoveho zatáhnuti míče přímo k bráně s doplněním hráčem do tandemu. Prostě nešli do nekomfortu souboje v rychlosti.... ????

gol0o

2
2020-01-26 11:02:27

Ako môžu stále hovoriť hráči navyšších kvalít že sa musíme zlepšiť v mnohých aspektoch ??? Mne to vôbec nesedí... takýmto štýlom rozprávajú tými ako sú espanyol, leganes a podobne... Hráči samozrejme musia makať aby sa zlepšili vo svojich aspektoch ale už keď hrajú za barcu tak nejake majú nie ??? Sú ako malé deti a je mi toho ľúto.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.