Bývalý hráč FC Barcelona už myslí na vzájomný súboj s Barcelonou. Ten je na programe už počas víkendu. Stopér Realu Betis sa zároveň posťažoval na horšiu koncovku svojho tímu.

Problémom je efektivita

"Už neinkasujeme toľko gólov ako predtým. V konečnom dôsledku sa nám však zápas aj tak vymkne z rúk. Či už kvôli hre alebo kvôli spôsobu, akým bránime, góly inkasujeme po individuálnych chybách. Takisto máme problémy s efektivitou. Pokiaľ na tejto úrovni súperovi odpustíte, musíte za to zaplatiť."

Chýba šťastie

"Naši útočníci hrajú dobre, aby chýba im trochu šťastia. Na tréningoch nám to vychádza a v zápasoch potom nie. Je to trochu frustrujúce, pretože si myslím, že hráme naozaj dobre. To však nepostačuje na dosiahnutie dobrých výsledkov, najmä na výjazdoch."

Nádej na zlepšenie

"Uvidíme, či sa šťastie pri zakončovaní akcií nakoniec prikloní na našu stranu. S Eibarom sme stratili dva body, ale zostávam optimistický. Od účasti v európskych pohároch nás delí osem bodov a stále zostáva rozohrať množstvo zápasov. Futbal nám musí vrátiť naše úsilie."

Zápas s Barcelonou

"Teraz už myslíme na zápas proti Barcelone. Ak budeme mať silnú podporu zo strany našich fanúšikov, môžeme sa tomuto tímu postaviť."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

FCBarcelona2018

6
2020-02-04 09:13:11

Bartra je trocha naivný. On si myslí, že ak im zakončovanie útočníkmi na tréningoch ide, tak rovnako to bude fungovať v zápase? Zápas a tréning to sa nedá porovnávať. Na tréningu necíti hráč žiadny tlak, zatiaľ čo v zápase ho okamžite atakuje obranca a musí sa rozhodnúť v zlomku sekundy čo urobí. Jeho vyjadrenie je dosť naivné.

Zmazaný užívateľ

13
2020-02-04 09:15:17

Tak hlavně hrajou jako tým, a to je velká přednost oproti současné Barceloně. Dokud tohle Setién nedokáže napravit, nebude to lepší, bez ohledu na individuální kvality, které Barcelona má.... Největší problém v tuhle chvíli vidím v Messiho sobeckosti, nezlobte se na mě. Ignoruje Griezmanna a je dost možné, že to nedělá v šatně dobrotu, kdo ví. Zkrátka mi přijde, že to týmově neklape a to může být důvod zkratů, dobrých chvilek střídajících se s tragickými výkony atd. A to je důvod, proč nevěřím Setienovi - že nemá koule na to, aby tým semknul. Proto má Barca takové problémy venku, kde je týmový duch hodně potřeba, logicky, protože chybí domácí prostředí a domácí fanoušci. Až se tohle změní, Barca bude téměř k neporažení. Celkovým duch FC Barcelona je v tuhle chvíli hodně špatný - od vedení, po šatnu. A já prostě Setienovi nevěřím, že to zlepší. Myslete si co chcete, ale tenhle trenér na to prostě nemá. A počkejme si na důležité venkovní zápasy - právě TAM se vyhrávají tituly....

Milan87

-10
2020-02-04 09:42:33

Takže Messi je najvacsi problém barcelony?
Už poniekolkokrat tento primitivny názor. Ako môže byť Messi pre Barcu problém keď odkedy tu nie sú xavi s iniestom barca dala 5% golov v ktorých nemal prsty???
Čo kto vymysli keď nie leo??? Čo od neho akoze chcete aby posuval loptu dostrany a dozadu a dokola ako ostatny??? On môže za to že bez neho nikto nič nevymysli? A to ani keď tam neni.
Keby tam nebol minulý víkend tak si myslíš že griezzy alebo deJong by vymyslel také prihravky na fatiho???
Bol trochu sebeckejsi lebo chcel dat gól ale kto iný na to má mať na Campnou právo keď nie MESSI???
Muž ktorý nám od 19tich vyhrává rokov čo rok trofeje a je najlepší v historii je pre vás najvacsi problém barcelony???
On môže za to že griezzy hraje ho#no, couts hral ho#no , deJong koli nemu neni kteativny a samé somariny.
Sa mozme tesit že ho máme bez neho by Barca ani nevedela co je trebl a nie ešte 2x.
Daj si facku

Zmazaný užívateľ

9
2020-02-04 10:08:20

Sorry, ale vůbec jsi to nepochopil... Jsi jen další "zaslepenec", který kritizuje názory druhých a nic kloudným nepřispěje... Jen samé klišé, jít s davem, atd. Messi je vynikající hráč, to je snad každému jasné... Hodně toho vymyslí a hodně golu připraví. Ani mi nevadí, že goly nedává. Ale to, že Griezmanna ignoruje, to je fakt a nesvědčí to celkovýmu duchu. To neznamená, že problém je jen v Messim. Ostatní prostě neví, co hrát, jsou rozhozený atd. Trenér by to měl dát do kupy. Setien na to nemá - můj názor

Milan87

-15
2020-02-04 11:24:48

Len mudrujes a mudrujes.
Griezzman prisiel aby utocil a nie aby cakal co vymysli leo. Jeho prinos zatial nulový. A za to messi nemoze

Milan2218

-1
2020-02-04 18:06:57

Pane bože to už fakt šak je očividne že Mesi má ho na haku keď mu nenahra do behu keď útočí tak čo potom chceš jak ma ešte viac útočiť len to bolo povedané nikto nehovorí že mesi neni jednotka len bi mohol viac zapájať aj grizmana možno bi bolo aj gólov viac

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.